Što učiniti s pištoljem naći u Starom Safe

? Pronalaženje pištolj može bitiopasna situacija za one koji nisu upoznati s vatrenim oružjem . Čak i ako ste koristili vatreno oružje ,stari ili neispravan pištolj može uzrokovati ozbiljnu štetu ili ozljede vama ili vašoj okolini . Mjere opreza

Prema stjeran Cat ,pravilo broj jedan kada se približava naći vatreno oružje je da se uvijek ponašaju kao da je učitan i naoružani , bez obzira na to je li to stvarno ili ne . To je zato što mnogi vatreno oružje slučajno ispuštaju kadakorisnik vjeruje da budu prazni ili bezopasan .
Razoružanju

Dalje, morate osigurati da vaš pištolj nije slučajno će isprazniti u svom posjedu . Čak i prevoze ga negdje mogao biti opasan , pa se u kontaktu s netko iskusan s oružjem . To bi mogao bitisusjed, prijatelj , vlasnik lokalnog pištolj dućan , ili policajac .

Opcije

Nakonpištolj je razoružao i sigurno da se u vašoj posjedu , saznati više o tome . Ako je tostarinski ili rat relikvija , možda ćete ga moći donirati nekom muzeju ili prodati ako na kolektor . Ako ne , možda ćete biti u mogućnosti da ga se koristiti za lov ili samoobranu .

Kako Otključaj Straža sigurno

Sentry Group , proizvođači Straža Sefovi od 1930 , proizvodi više sigurnosti za pohranu stvari od bilo koje druge tvrtke u svijetu . Bilo da ste spremanje dragocjenosti u vatru otporan na prsima , kontejner sigurnost za pohranu ili pune veličine pišt

Více >