Kako otkloniti Sefovi

Mnogipojedinac odabere da posjedujetesigurno u svom domu , da bi bilo joj oružje zaključano ili joj dragocjenosti sigurno. Bilo da ste vlasnik vatrootporne sigurnosni sef, pištolj sigurno ili pod sigurno , možda ćete upasti u probleme ne znam kako riješiti . Pokušajte rješavanje problema problema na vlastite prije nego što se obratite tvrtke službu za korisnike . Upute
1

Uvjerite se dakombinacija kotačić podešen na nulu trebaobiti problem da je vaš siguran ima ključ koji se ne može uključiti . Provjerite jeključ umetnut sve prije pokušaja da se to pretvorilo .
2

Provjerite lock - vijak pritisak ako vaša kombinacija samo otvarasigurno povremeno . Tu bi trebao biti neki slobodan hod ručice , to se kreće s lijeva na desno . Ponovno birajte kombinaciju . Možda ćete morati vijak pritisak zbog postavljanja unutarnjih policama ili način na koji je pohranjen vaše stavke .
3

Uvjerite se dablokada nije zaključana i da su vijci zaključavanje ne pridržavaju out ako vaš siguran vrata neće zatvoriti . U unutrašnjosti police mogu također biti isplažen predaleko . Gurati ih natrag . Provjerite jeFloorboard pritisne prema dolje čvrsto na dnusigurno . Uvjerite se da jeručica putuje istu udaljenost svrata zatvorena kao što to radi kad su vrata otvorena .
4

Pomaknite ručicu sigurnoj je na potpuno zaključanom položaju akoelektronska brava na sigurnih neće otvoriti . Ponekad , mehanizam zaključavanja sigurnoj -a može staviti pritisak na strani vijka bravi -a . Često je toposljedica nečega iznutrasigurno pritiskom na vrata ili svojih okvira . Ako imate bravu s izravnim pogonom , uvjerite se da je tipkovnica okrenuo ulijevo za zaustavljanje . Ponovno unesite svoj ​​kôd . Ako čujete " cvrkuću " buku kad pritisnete tipke,baterija može se isprazniti . Pogledajte svoga vlasnika priručnika za upute o tome kako zamijeniti svoga osobito siguran bateriju .
5

Provjerite je libaterija treba zamijeniti ako elektronska brava sigurnih neće baviti . Ako imate jednu bateriju tipkovnicu , vaša baterija ne može biti stvaranje kontaktu s metalnim kontaktnim karticama . To se nalazi na vrhu s unutarnje strane ladice baterije pretinac . Izvadite policu akumulatora i nježno prignuti tanke kontaktne kartice . Vratite ladicu baterije i ponovno unesete kôd . To može potrajati nekoliko pokušaja da se brava opet raditi .

Upute za Sentry Safe Kombinacije

Svi Sentry vatra sefovi dolaze s bilo tri ili četiri znamenke kombinacijska brava . Sve kombinacije su unaprijed prema stražaru i dolaze otisnut na prednjoj korisničkom priručniku . Ova tvornica set kombinacija je jedinstven za vaš siguran i lako se

Více >