Kako vratiti na rubovima zaključavanja

Brink -a , Incorporated specijalizirana za brave, sefovi i drugih sigurnosnih uređaja za obje kuće i poslovne potrebe skladištenja . Zbog Brink je oprema je cilj zadržati uljeza van ,jedini način na koji možete resetirati brojčani kod je znati izvorni jedan . To sprječava mogućnost za druge , uključujući i lopovi , resetirati kombinaciju bez vašeg pristanka . Naravno, to jedobra ideja za promjenu svoga Brink kombinacija kod na redovnoj osnovi . Upute Screenshot
1

Unesite trenutnu kombinaciju na vaš Brink je sigurno i otvoriti vrata .
2

Potražite gumb na stražnjoj strani vrata . U većini slučajeva , ovaj gumb je mala i crvena . Pritisnite gumb i držite ga dok se ne oglašava itipkovnica svijetli . Time se briše sadašnji brojčani kod .
3

Unesite svoju novu kombinaciju na tipkovnici . Ova kombinacija mora bitiniz od tri do osam brojeva .
4

Pritisnite" B " gumb kad ste završili s unosom novu kombinaciju . Sigurno bi trebala oglasiti svaki puta, te će se nažuto svjetlo , signalizirajući da je vaša nova kombinacija code je postavljen .
5

Testirajte bravu kako bi bili sigurni da radi . Da biste to učinili , zatvorite ručicu za zaključavanje , ali ne istvarni siguran vrata . Nakon što je prošlo pet sekundi , unesite novi kôd , a zatim gumb "A" . Provjerite ručicu za zaključavanje da vidi da li je to uspješno otvara . Ako se to ne dogodi , ponovno unijeti kod . Ako ste još uvijek bez uspjeha , opet resetirati kombinaciju i ponoviti .

Kako shvatiti kombinacije do Sentry Safe

Sentry vatra sefovi dolaze s kombinacijom tri ili četiri znamenke bravi tvornički postavljen . Ova kombinacija je jedinstven za serijski broj sigurnoj -a i ne može se mijenjati . Kombinacija je ispisan na prednjoj strani vlasnika priručnik koji je do

Více >