Home & Garden >> Dom i vrt >> Home Safety >> Početna Sefovi >> Content

Klasifikacije sefova

Nisu svi sefovi su stvorili jednaki . Protuprovalni klasifikacije vas obavijestiti koliko je siguran vaš siguran stvarno je . Neki sefovi može se podijeliti u određenim alatima kao što su bušilice ili baklje , dok su ostali sefovi zahtijevaju više ekstremne mjere poput eksploziva . Krađe klasifikacija također će vam reći koliko dugo će potrajati provalnika ispucati vaš siguran . TL - 15

Slova sigurno klasifikaciji vam reći vrste alata koji je vaš siguran je testiran protiv , dok je taj broj se odnosi na koliko dugosigurno može oduprijeti onima break- u metodama . TL odnosi na ručnog alata kao što su bušilica i pila . 15 ocjena znači dasigurno je samo theftproof protiv tih alata za 15 neto minuta . Nakon 15 minuta kontinuiranog izlaganja ručnog alata ,sigurno postaje ranjiv . Najniži klasifikacija zasigurno je TL - 15 .
TL - 30

TL - 30 sigurno može samo odoljeti stalnu upotrebu ručnog alata za 30 minuta . Nakon 30 minutaprovalnik će biti u mogućnosti to ispucatisigurno .
TRTL - 15

TR odnosi na baklji . Dakle,sigurno s TRTL - 15 rejtinga može odoljeti oba ručni alat i baklje za 15 neto minuta .
TRTL - 30

sigurna s TRTL - 30 rejtinga je testiran protiv ručnog alata i bakljama . Nakon 30 minuta neto ,sigurno više nije otporan na ove vrste krađe metodama .
TRTL - 60

sigurna s TRTL - 60 rejtinga je siguran protiv ručni alat i baklje za 60 neto minuta prije nego što postane ranjiv na provalnika .
TXTL

Dok većina domova ne zahtijevaju sigurno da je otporan na eksploziva ,sigurno s TXTL ocjena je otporna protiv svih oblika krađe uređaja , uključujući ručni alat , bakljama i eksploziva . To je najviša klasifikacija sigurno .


od:http://vrt.98905.com/home-safety/home-safes/1016082584.html

autorsko pravo © Dom i vrt Sva prava zadržana.