Kako povezati Burgular Alarm senzor vrata

senzori vrata za protuprovalni alarmi sastoji od dva odvojena dijela . Prvi dio jesama senzor , montiran na dovratnik ili obližnjem zidu . Drugi dio jemagnet se na samom ulazu . Kad sevrata zatvorila ,magnet sjedi pored senzora , drži magnetski prekidač na mjestu i čuvanje alarm ide off . Kad je otvorila vrata ,magnet vuče dalje, što je izazvalo uzbunu . Neki vrata alarmni senzori su trebali biti umetnuti izravno u vrata , dok drugi mogu biti pijan na mjesto na površini . Bilo kako bilo , oni su vrlo lako install.Things morat ćete Srpski vrata alarm kit
odvijač Screenshot, bušilica i opremljena malo
Prikazati više uputa
1

Pronađite mjesto za vaš protuprovalni alarm senzora vrata . U idealnom slučaju, trebao bi biti visoko na vratima , a na suprotnoj strani od šarke . Ako vaš alarm vrata senzor montiran s vijcima , odaberi mjesto na dovratnik gdje se neće dirati u otvaranju vrata i zatvaranja . Isto vrijedi i sa odgovarajućom mjesto za magnet na unutarnju stranu vrata . Ako trebate ga ubacite izravno u vrata , odaberi mjesto u dovratnik vrata unutrašnjosti , pred vratima izravno . Označite mjesto s olovkom , tako da se može odnositi vratiti kasnije .
2

Izbušite rupe ugrađena u spotova , ako ste umetanje senzora za alarm u vratima ( vaš upute za uporabu treba vam reći ono što veličina svrdlo za korištenje ) ili vijak pričvrsne ploče na mjesto , ako ste montažu senzora alarma na površini . Dajte joj tegljača kako bi se osiguralo da čvrsto je montiran ili da su rupe suprave veličine .
3

Run žica od senzora alarma vrata prema središnjoj sigurnosnog okvira kako bi ga se poveže s ostatkom alarmni sustav . U mnogim slučajevima to ne mora biti nužno --- bežični alarmi koriste radio signale , a neki vrata alarmni jedinice su potpuno samostalan --- ali ako je , želite spojiti žice prije montirati alarm . Većina alarmi će imati određen utora za žice , zajedno s vijcima koji možete zategnuti da drže žice u položaju .
4

Namjestite senzor vrata alarm u poziciju u svojoj montažnu ploču , pazeći da je u istoj razini s dovratka .
5

Postavite magnet u samoj vrata , bilo tako da je umetanje u rupu koju su probušene ili ga vijak na mjesto . Kad sevrata zatvorila , to bi trebalo da se postroje savršeno sa senzora alarma na dovratak .
6

Uključite protuprovalni alarmni sustav i testirati senzor vrata kako bi bili sigurni da radi .


Kako popraviti combo Lock

kombinacija brave nude pogodnost , jer ne postoji ključ za nošenje i , možda, zaboraviti ili izgubiti . Međutim , kombinacija brave također imaju više pokretnih dijelova od ključem brave , zbog svojih brojčanicima . Vaš combo lock možda trebati za rj

Více >