Kako Otvorite Lock na Sentry Safe bez ključa

Sentry Safe jeproizvođač sefovi za više od 75 godina. Tvrtka proizvodi različite vrste sefova u različitim veličinama i razina sigurnosti kako bi se zadovoljile vaše individualne potrebe . Određeni modeli zahtijevaju ključ koji će se koristiti u kombinaciji s kombinacijom , a drugi ne . Otvaranje kombinacijsku bravu Sentry Safe bez ključa ovisi o tome je li sigurno sadrži troznamenkasti bravu ili četveroznamenkasti zaključavanje je . Upute
Otvaranje troznamenkasti kombinacijska brava
1

Okrenite kombinaciju kotačić u početni položaj od nule .
2

Twist kombinaciju brojčanik na satu tri puta . Nakon trećeg pokušaja , zaustaviti brojčanik na prvom broju u vašem kombinaciji .
3

Uključitesmjeru kazaljke na satu dva puta . S druge strane , zaustaviti se na drugom broju u vašem kombinaciji .
4

okretanjem kotačića na satu jednom , zaustavljajući se na konačnom broju u vašem kombinaciji . Povucite ručicu prema dolje otvoriti sef .
Otvaranje četveroznamenkasti kombinacijska brava
5

Povratak kotačić na početnu poziciju .
6

Okrenite brojčanik na satu četiri puta . Na četvrtom revolucije , zaustaviti brojčanik kada dođete na prvi broj u kombinaciji .
7

Spin brojčanika tri puta u smjeru kazaljke na satu , zaustavljajući se na drugom broju vašeg kombinaciji tijekom trećeg pokušaja .
8

Okrenite kombinaciju brojčanik na satu dva puta . Tijekom druge strane , zaustaviti kada dođete treći broj u kombinaciji .
9

Okrenite smjeru kazaljke na satu dok ne dođete do posljednjeg broja u vašoj kombinaciji . Otvorite vrata svoga sigurno povlačenjem ručice u pokretima prema dolje .

Kako promijeniti bateriju na Sentry Safe

Sentry sefovi su izgradile u svrhu zaštite korisnika važne stvari od krađe ili štete od požara . Ovi sefovi se mogu koristiti za sadržavati stavke kao što su dokumenti , novac, nakit ili vatrenog oružja . Sentry Safe može raditi na jedan od dva način

Více >