Home & Garden >> Dom i vrt >> Home Safety >> Početna Sefovi >> Content

Kako koristiti Straža Combo sigurno

Sentry kombinacija sefovi se koriste osigurati i zaštititi vrijedne predmete i papirologiju . U sefovi dolaze u različitim modelima i imaju tri ili četiri broj kombinacija , a za neke modele , a ključ za dodatnu sigurnost . Sentry sefovi imaju specifičan način za ulazak u kombinaciju . Ne samo da vam je potrebno su brojevi na kombinaciju , morate znati kako da ih ući s brojčaniku . Svako odstupanje od metoda će zadržatisiguran od otvaranja . Upute
Tri broj kombinacija
1

Okrenite regulator dok se ne počiva na nulu . Pri ulasku u kombinaciju zasef,biranje mora uvijek početi na nulu .
2

Okrenite kotačić ulijevo tri puna kruga , a zatim se zaustaviti na prvom broju u kombinaciji . Puna rotacija kadadial prolazi nulu .
3

Okretanjem pravim dva puna kruga i zaustaviti na drugi broj u kombinaciji . Puni krug je završeno kadadial prolazi prvi broj u kombinaciji .
4

Unesite konačni broj u kombinaciji okretanjem kotačića na lijevo jedne pune rotaciji i zaustaviti na trećem broju . Puni krug je završeno kadadial prolazi drugi broj u kombinaciji .
5

Umetnite ključ u ključanicu , okrenite ga u desno i povucite otvoriti vrata . Ovaj korak se odnosi samo na kombinaciju sefovima koji uključuju ključ .
Četiri broj kombinacija
6

Postavite regulator na nulu . Brojčanik mora biti postavljen na nulu prije ulaska u kombinaciju .
7

Okrenite kotačić ulijevo četiri puta i zaustaviti na prvi broj u kombinaciji . Puni krug je završeno kadadial prolazi nulu .
8

okretanjem kotačića na pravo tri puta i zaustaviti na drugi broj u kombinaciji . Puna rotacija je završeno kadadial prolazi prvi broj u kombinaciji .
9

Okrenite kotačić ulijevo dva puta i zaustaviti na trećem broju u kombinaciji . Puni krug je završeno kadadial prolazi drugi broj u kombinaciji .
10

okretanjem kotačića na desnoj strani jedno vrijeme i zaustaviti na četvrtom broju u kombinaciji završiti ulaskom u kombinaciju . Puna rotacija je završeno kadadial prolazi treći broj u kombinaciji .
11

Umetnite ključ uključanicu i skrenuti desno , ako vaš siguran ima ključ.
< br > 12

Otvorite vrata povlačenjem na njemu .


od:http://vrt.98905.com/home-safety/home-safes/1016082662.html

autorsko pravo © Dom i vrt Sva prava zadržana.