Home & Garden >> Dom i vrt >> Home Safety >> Početna Sefovi >> Content

Kako odabrati pištolj sigurno

Svi odgovorni vlasnici oružja znate koliko je važno da se sigurno pohraniti svoje vatreno oružje . Vlasnici bi trebali izabrati pištolj sigurno za dom koji najbolje služi potrebama i sigurnost svoje obitelji . Bilooružje koristi se za zaštitu ili sporta , sigurno skladištenje jepotrebno. Upute Screenshot
1

Odaberite pištolj sigurno da je dovoljno velik za pohranu vaše oružje i municiju . Razmotriti mogućnost budućih pištolj kupi kad usporedite pištolj sefovi kako bi bili sigurnida odaberete sigurno će zadovoljiti sve vaše potrebe dalje niz liniju .

Zapitajte se koja vrsta brava biste željeli. Možete kupiti pištolj sigurno s različitim mehanizmima za zaključavanje , ovisno o vašim željama . Imajte na umu da možete očekivati ​​da će platiti više za sigurnijim pištolj sefovi .

Razmislite je linezapaljiv i /ili vodu značajka želji . Usporedite kvalitete pištolj sefovi nude Remington, Sentry , Winchester , Browning, slobode ; to su sve renomirane tvrtke .
2

Ako želite pohraniti pištolj ,u zid sigurno jeodličan izbor . Montirati to sigurno uvučena u zid od 16 " zid studs . Objesiti sliku ispred prikritipištolj sigurno .

Također možete spremiti važne dokumente i nakit kada se odlučitepištolj sigurno poput onoga na slici . Napomena ovaj zid sigurne troškove od 300 dolara za model s elektronskom bravom i 500 dolara zasigurno s bravom za prepoznavanje otisaka prstiju .
3

Priloži ovo u - katu sigurno sigurno na podu grede uklanjanjem nekoliko podove . Ako ste izgradnji zbrajanje, to je u podno sigurno može uvukla izravno u betonski temelj . Trebate odabrati pištolj sigurno ovako posebno za oružjem i dragocjenosti . Prikriti pokrivaju s poda sag .
4

Ako imate nekoliko pištolja i pušaka ili se učvršćuju , to stoji sigurno po Sentry je nezapaljiv i ima kombinaciju brave na 3 - broj . Vrata 1 1/2 " čvrstog čelika . Trošak je tek nešto više od 1100 dolara ( uključujući isporuku ) do Vaših vrata .
5

Kada se odlučitepištolj sigurno , tražiti sefu koji je testiran od strane pokrovitelja izdanja Laboratory (UL) , te je zaradio svoj ​​certifikat za stambeni sigurnosni kontejner . U osnovi to značivećaocjena od strane UL ,teže je provaliti usef .

Uzmi si vremena , kada se odlučitepištolj sigurno . Pažljiv odabir sada mogu spriječiti nepredviđene nesreće u budućnosti . Budite sigurni!


od:http://vrt.98905.com/home-safety/home-safes/1016082684.html

autorsko pravo © Dom i vrt Sva prava zadržana.