Home & Garden >> Dom i vrt >> Home Safety >> Detektor dima >> Content

Pitanja instalacije za detektori dima

Instalacija detektori dima uključuje ožičenje vašeg doma . Električna struja predstavlja potencijalni sigurnosni i opasnost od požara , i to je važno razumjeti kako detektori dima moraju biti instaliran kako bi bili sigurni da ne samo da rade ispravno , ali da oni ne izazivaju kratki spoj ili problem uzemljenje koje mogu rezultirati u požaru što je dobro . Osnovni detektor dima spojna

žica od detektora dima sustava temelji se na zajedničkom sklopova povezana s glavnim izvora električne energije u vašem domu . Podzemni kabel koji crpi struju iz napajanja i dopunsko terenu i krug - povezivanje kabela , poznat kao putnik kabela , osigurati električnu struju , zajedničko uzemljenje, te međusobnu povezanost između svih detektora dima u vašem domu . Ovaj osnovni spojna shema uključuje i potrebnu snagu kao i siguran tlo žice kako bi se spriječilo " mrtve gaće " , koji su nepropisno kabelski sklop koji predstavlja i šok i opasnost od požara .

Greskama problemi spojne < br >

Problemi se javljaju u elektroinstalacija kadakrug je kratko iz bilo neispravan uzemljenje ili po električne skakanje iz jedne žice nadrugi , poznat kao luka . Oboje može biti uzrokovana nedostatkom dovoljnog izolacije oko ožičenja i priključaka na instalacije , ili naknadnom oštećenja žica nakon instalacije . Oba zemljospoja i luk kvarovi uzrokuju električnu struju kako bi se pogrešno usmjereni , što je rezultiralo neuspjehom detektori dima , kao i potencijalna opasnost od požara .
Smetnjama Strujni krug prekidači

spojna sklop razvijen je uključiti krug zemljospoj prekidači ( GFCI ) i luk kruga kriv prekidači ( AFCI ) , koji sprečavaju protiv opasnosti šok i vatre kad razlozi i lukovi dogoditi . Vatra i građevinski propisi odnose GFCI i AFCI su povezivanja pitanja uzeti u obzir prilikom instaliranja detektora dima kući . Alarm Code National Fire ( NFAC ) iNational Electrical Code ( NEC ) i zahtijevaju krug prekidima će biti uključeni u sustav kućnog ožičenja , ali su ove tehnologije imaju utjecaj na ugradnju detektora dima . Od 2005 , detektori dima se ne može instalirati na povezivanja koristeći zaštitu GFCI , osim akocijeli dom ima tu tehnologiju izgrađen u glavni krug iz napajanja . Osim toga , svi krugovi koji daju snagu da spavaćim sobama moraju imati AFCI zaštitu , uključujući i detektori dima priključena na isti granski krug .
Međusobne povezanosti od pitanja

sigurnosti od požara i električne kodovi od 2010 zahtijevaju detektori dima da se i teško priključena na električnu struju od svog doma i biti spojeni zajedno . To međusobne povezanosti jedobra ideja , jer ako jedan alarm detektora gasi onda će se aktivirati svi ostali detektor uzbunjivanja u sustavu . Međutim ,nestanka struje ilisklopka se spotaknuo će rezultirati isključenjem iz detektora dima . Iakokrug koristiti samo za dim detektori poznati kao zasebni strujni krug - bit zaštitili od ostalih prekidača u kući se iskočio , to neće zaštititi od prekida opskrbe strujom . Sigurnost od požara i građevinski propisi , poput NFAC i NEC , preporučujemo detektori dima s baterijom back- up koji će se koristiti u slučaju gubitka vlasti na električnu struju.
< br >
od:http://vrt.98905.com/home-safety/smoke-detectors/1016016486.html

autorsko pravo © Dom i vrt Sva prava zadržana.