Home & Garden >> Dom i vrt >> Home Safety >> Detektor dima >> Content

Informacije o Požari u kući

U 2009 , prijavljeno je 377.000 dom požari na vatru odjel preko odriješen Državama . Požari ozlijeđeno 13.050 ljudi, a poginulo 2.565 drugima . Četrdeset posto tih požara kuće smrtnih slučajeva dogodila se u rezidenciji bez protupožarnog alarma , a nedostaje ili isključeni baterije suglavni razlog za alarm ne radi ispravno . Poduzeti korake kako bi se spriječilo , plan i reagiranje na kućnom požaru . Planiranje

Instalirajte protupožarni alarm u vašem domu . Oni bi trebali biti u blizini spavaće sobe , visoko na zidu , oko 4 do 12 centimetara od stropa . Test i očistite alarme jednom mjesečno , i držati svježe baterije u njih . Razgovarajte o bijeg sa svojom obitelji u slučaju požara . Uvjerite nema Prozori su obojani ili prikovan za zubima , i prijeći kako bi puzati na podu umaknuti , kao i " Stani, padni and rolla " metoda .
Prevencija

Držite skladišta jasno i čisto . Nikada ne koristite zapaljive kemikalije u zatvorenom prostoru , a nikada ne pušite u blizini tih tekućina . Izolirati vaš dimnjak , i sjeći grane oko dimnjaka . Držite grijalice od zida , tkanine i drugih predmeta koji se mogu uhvatiti na vatru . Nemojte pušiti u krevetu ili kad si umoran . Mokri cigareta prije nego što ih izbaciti . Jesteelektričar potvrditi da su sve vaše žica je sigurno i raditi . Ne trčanje žice pod tepisima ili preko čavala , i ne stavite previše električnih čepove na jednom izlazu . Kupnja uređaja za zaštitu .
U požaru

vrijeme požara puzati na terenu s vlažnom krpom ili komad odjeće preko svojih ili dječja lica . Dodirnite bilo vrata na koji pristupate na kvaku da vidi da li je vruće . Ako je , naći drugi izlaz . Ako živite u apartmanskom naselju , pronađite najbliži izlaz požara ili požarnim stepenicama . Nikad liftom u hitnim slučajevima . Nemojte prestati prikupljati osobne stvari ili kućne ljubimce ili nazovite 911 tijekom bijega . Kada ste vani , ne vrate u zgrade u plamenu . Prestanite , drop and roll , ako bilo koji od vaših odjevnih hvata na vatru . Nemojte bježati.
Nakon požara

Nakon što se iz kuće u plamenu , ako ste vi ili netko drugi ima opekline , nazovite 911 i cool i cover vaši opekline kako bi se spriječilo daljnje ozljede . Nazovite svog stanodavca ako iznajmiti svoj ​​dom . Nemojte ponovno ući u zgradu ako miris dima , i ne pokušavajte otvoriti vatru sigurno barem do nekoliko sati nakon toga , jer drži intenzivne topline i sadržaj može uhvatiti na vatru , kada otvorite vrata . < Br >

od:http://vrt.98905.com/home-safety/smoke-detectors/1016016532.html

autorsko pravo © Dom i vrt Sva prava zadržana.