Home & Garden >> Dom i vrt >> Home Safety >> Detektor dima >> Content

Kako zaustaviti Stambena protupožarni alarm Od zvonjave

Stambene alarme su dizajnirani za otkrivanje dima i , u mnogim slučajevima , ugljični monoksid . Međutim , postoje slučajevi kad ti alarmi kvar i zvuk bez pravog razloga . Za na baterije dim alarmi , sve što je potrebno je jednostavno izvaditi baterije utišati zvonjavu . Ali Hardwired alarme mora biti privremeno resetirati ili onemogućen na drugačiji način dok se sustav može biti pregledani i popravljeni od stranestručne osobe. To je ono što vam je potrebno
odvijač
kliješta
pokazati više Uputstvo Screenshot
1

Nađi osigurač posvećenu alarmnog sustava na glavnoj električnoj ploči u garaži , podrum ili vešeraj . Otvoreni ili ga isključiti da iskorijeni moć na alarm dima .
2

Unesite glavnu proći kod ili sigurnosni kod u sustavu upravljačke ploče . Pritisnite tipku " Off " ili " razoružati " onesposobiti sustav .
3

Uzmite tanjur lice s glavne sučelja ploči odvrtanja vijaka s obje strane da se izlagati pločica i baterije. Korištenje kliješta , lagano otkačiti žice ide na kontaktima baterije
4

Ponovnoakumulatora vodi nakon 10 - . Na 15 -ak minuta prođe , osiguravanje dovoljno vremena da se sustav za dizanje dolje i resetirati . Zamijenite tanjur lice na ploči .
5

Uključite osigurač na glavnoj električnoj ploči natrag na " On " ili " Šuti . " Požarni alarm sada bi trebao raditi ispravno .


od:http://vrt.98905.com/home-safety/smoke-detectors/1016016541.html

autorsko pravo © Dom i vrt Sva prava zadržana.