Home & Garden >> Dom i vrt >> Home Safety >> Detektor dima >> Content

Kako uputiti dima u potkrovlju

detektori dima su divni spasilačka uređaji koji omogućuju ljudima da imaju napredne upozorenje kada jepožar . Stavljanje detektor dima na svakoj razini svog doma iu blizini spavanje područjima može spasiti život . Detektori dima u gotovih tavanima su nužnost , budući gotovi tavanima su dio stambenog prostora u kući . Detektori dima se ne može koristiti u nedovršene tavanima jer su promjene temperature i prašine nalaze u tavanima može uzrokovati dim otkriti kvar . U nastavku saznajte kako da najbolje mjesto detektori dima u gotovih attics.Things što vam je potrebno
Bežično mogu međusobno detektori dima ( vidi resurs u ovom članku za nabavku linku )
Odvijač
9 volt baterije < br > Screenshot Prikazati više uputa
1

uzeti nosač za detektor dima iz pakiranja . Obično , to je na detektor dima sama . Jedna polovica odvijanja rotacije treba ga isključiti .
2

Držite detektor dima nosač od stropa gdje želite da ga instalirate . Stručnjaci preporučuju da ga postavite u blizini stubišta vodi do potkrovlja s poda ispod .
3

vijak na nosač na strop pomoću odvijača i vijaka priložila uz detektor dima . Možete koristiti suhozidom sidra , ako je potrebno .
4

Zamijenite baterije u detektor dima , po želji . Ovisno o tome koliko dugouređaj je sjedio na polici , uključene baterije može biti manja od svježe .
5

Instalirajte detektor dima na nosača tako da pridaje pomoću obrnutog pokreta koji ste koristili kako ga ukloniti .
6

Zamijenite sve detektori dima u kući s više od bežičnog međusobno spojiti vrste kako bi se osiguralo da ako je netko pokrenuo , svi su zdravi. To je posebno važno u udaljenom području kao što je tavan , gdje se netko ne može čutiusamljeni potkrovlje alarm ide off .


od:http://vrt.98905.com/home-safety/smoke-detectors/1016082793.html

autorsko pravo © Dom i vrt Sva prava zadržana.