Home & Garden >> Dom i vrt >> Home Safety >> Detektor dima >> Content

Rizici ne Korištenje protupožarni alarm

< p > Bilo da se odlučite da ne koristite alarm dim ili imaju alarm koji ne rade jer su baterije treba mijenjati , radite veliku štetu za sebe i svatko tko se oslanja na ste za sigurnost i blagostanje . Ne koristite detektor dima mogu vas liši ključnim trenucima na samom početku požara --- trenutke koje bi mogle značiti razliku između života i smrti . Screenshot Brzi Činjenice
< p > U svom Dim Alarm letka , Vijeće sigurnosti Vatra citira studiju učinio u Ontariju u Kanadi između 1995. i 1997. godine pokazuje " manje ljudi umiru u kućnim požarima , kadadimni alarm /detektor je prisutan i aktivira . " Isto istraživanje pokazalo je da je " u 85 posto slučajeva u kojimadimni alarm ne aktiviraju , to je zbog mrtvih ili nestalih baterije /izvor napajanja . " Osiguran Doma, UK - based resursa na kući sigurnosti i sigurnosnih pitanja, ima još poražavajući osudu onih koji ne koriste protupožarni alarm : u razdoblju od jedne godine , " bilo je 7.310 ozljeda i 199 smrtnih slučajeva koji proizlaze iz 36.500 slučajnog Domaći požari . U 80 posto fatalnih požara došlo je utvrđeno da je bez alarma dima . "
ozljeda ili smrti pregled < p >najgora stvar koja se može dogoditi kada ne imajuradno detektor dima je smrt. Jedina dužnost alarm dim je dati napredne obavijest o potencijalno smrtonosnog požara . Bez prethodne najave , stambene požari mogu odrezati sve bijeg dugo prije negožrtva probudi , ako se probudi uopće . Često , ugljični monoksid gradi ižrtva umre u snu od trovanja ugljičnim monoksidom . Čak i ako netko preživi požar , ona može učiniti sa značajnom oštećenja pluća zbog udisanja dima ; ona također može patiti prve, druge ili opekline trećeg stupnja koje mogu ostaviti trajne ožiljke , a zahtijevaju mjeseci ili čak godina rehabilitacije .
Pravni Akcija pregled < p > Nemaju radna detektori dima u kući može dovesti do sudskog postupka i novčana kazna u rasponu od nekoliko stotina do tisuća dolara , ovisno o vašoj državi ili zemlji . Vi svibanj također prikupljati novčane kazne za ne instalacija ili namjerno onemogućiti dim - otkrivanje sustava , plus naknada žrtvama i sudskih troškova .
Oštećenja imovine i osiguranja pregled < p > Ako postojipožara i požara alarmi i /ili detektori dima nisu u dobrom stanju ,utjecaj na buduće cijene home osiguranje je ekstremna . Do nemaju sustav ranog upozorenja ,vlasnik kuće postaje visok rizik za osiguravajuće društvo , te će se suočiti veće premije . Ako nemate imovinu (ili iznajmljivača ' ) osiguranje , onda je sve možda ste spasili ranom otkrivanju i postupanju s vatrom je brzo otišao . Ako imate osiguranje , ona će zamijeniti svoje stvari i pomoći vam izgraditi novi dom , ali ne može zamijeniti jedan-of - a- vrste i sentimentalnih stavke kao što su obiteljske dragocjenosti, slika i pravnih dokumenata .
< br > pregled
od:http://vrt.98905.com/home-safety/smoke-detectors/1016130575.html
autorsko pravo © Dom i vrt Sva prava zadržana.