Prašina Njega za Središnjeg usisivač

centralno usisivač jejedinica instalirana u prostoru kao što je podrumu ili garaži . Crijeva ili PVC cijevi su spojene na uređaj i prodajnih mjesta u cijeloj kući . Koristiti središnji vakuum ,cijev je spojen na jedan od izlaza i priključen na pribor za čišćenje . Prašina i prljavština onda su prikupljeni u središnjem vakuum jedinicom, kada je uređaj uključen . Poput mnogih standardnih usisavača ,centralno usisivač može prikupiti veliku količinu prašine u jedinici , tako zahtijevaju njegu i održavanje prašine . Isključite uređaj kad održavanja na njega . Glavna jedinica

jedinica središnju usisavača je powered by posvećena i uzemljene električne utičnice. Indikator pali na uređaju kada filteri i vrećice će trebati zamijeniti . Središnja usisivači imaju veliki filter i torbu . Neke jedinice koristiti standardni papir ili plastičnu vrećicu za skupljanje prašine i krhotina . Zamjena filtra i torba rutinski će smanjiti nakupljanje prašine u jedinici . Pečat za filter i vakuum vrećice trebaju biti pričvršćen osigurati prašina ne uđe u jedinicu . Ako se prašina u jedinici , obrišite dijelove suhom krpom bez pamuka krpe .

Priključci

crijeva koji se povezuju s poslovnicama može skupljaju prašinu . Uvjerite se da je crijevo čvrsto spojen na utičnicu pri korištenju crijevo za vakuum . Suhom krpom bez pamučnu krpu za brisanje izvan crijeva s kraja na kraj . Prekontrolirajte strujni štapić kako bi se osiguralo da nema klompe ili prepreka . Odsjeći prepreka od četkice rolla , i obrišite energije štapić i druge priloge sa suhom krpom bez krpe .
Oprema

Provjerite moć štapić kako bi se osiguralo da nema klompe ili prepreka . Odsjeći opstrukcijama iz četkom role i obrišite energije štapić i druge priloge sa suhom krpom bez krpe . Plastične priloge koje ne koriste električna raditi iz crijeva može isprati u toploj vodi . Osušite pribor potpunosti prije ponovne uporabe .
Kućište

Zbogsredišnja jedinica se nalazi u području , kao što su podrum ili garaža , to skuplja prašinu na svojoj kućište . Usisna proizvodi iz središnje usisivač će također skupljaju prašinu iz okolnih područja , kada je uređaj uključen . Rutinski očistite kućište uređaja s kute ili suhom krpom kako bi se izbjegloprašine uzimajući u jedinicu .

Kako očistiti Weber Pit

Roštilj sezone pozivi za hamburgere i svježeg povrća prženje preko Weber ugljen roštilj . Uživajte roštilj u mint stanju uzimanjem odgovarajuće korake kako bi zaštitile roštilja barove i jamu . Grill bar može biti opterećena s hranom ostataka iz pret

Více >