Električni Problemi s usisavačem

Usisivači bi čišćenje podove jednostavan i praktičan prikupljanjem prljavštine, prašine i krhotine sa putem prekidača . Kada je vakuum prestane raditi , to je često rezultat električnog problema . Električni popravak u usisavače je često vrlo lukav za novak majstor , ali je moguće . Kabel za napajanje

kabel za napajanje jeulazni električne energije za vakuumu , kao struja putuje iz utičnice kroz kabel u vakuumu je motor . Ako postojiproblem s napajanje,vakuum neće obavljati ispravno . Akokabel pokazuje vidljive znakove oštećenja - kao što su odjeća, poderane kućište ili tankog polove - to može biti potrebno zamijeniti . Zamjenski kabeli su dostupni u trgovinama specijaliziranima za usisavače ili može se naručiti izravno od svoga vakuumu proizvođača . Budući da su svi usisavači su različiti , uvijek slijedite upute navedene u svoga usisavača priručnik za najsigurniji i najučinkovitiji zamjena pupkovine . Kada su u nedoumici oko zamjene vlastiti vakuum kabel , uzmi ga na vakuum popravak specijaliste za pomoć .
Power Switch

Kod Vašeg usisavača Prekidač za uključivanje u kvaru, aparat ne dobivaju moć na zapovijed . Pronađite unutarnji prekidač , ako je moguće , po rastavljanje usisavač potrazi unutar kućišta u blizini područja gdje se vidi prekidač vanjskog napajanja . Kupnja utikač s aligator isječke s jedne strane i zubaca nadruge. Spojite aligator isječke s unutarnje prekidač i uključite razgranat stranu u utičnicu . Ako je vakuum moći na ,prekidač jeproblem i treba zamijeniti . Slijedite svoje vlasnički priručnik upute za zamjenu prekidača , ili uzmite vakuum na popravak specijaliste za pomoć .
Motor

motor usisavača a prima struju i koristi se za pružanje usisavanje , okrenuti četke i cirkuliraju zrak . Električni problemi s motorom su različiti i obično teško popraviti . Testirajte motor Vašeg usisivač je tako da pridaje električni kabel s aligator isječke na jednom kraju . Spojite aligator isječke na vakuum motornih vodi i uključite kabel u. Ako ste zamijenili prekidač za napajanje i kabel , no taj test ne uspije pokrenuti vaš vakuum je motor ,motor je najvjerojatnije nepopravljiva . Uzmite vakuum na popravak specijaliste , ako želite , ali vaš najbolji kladiti se u ovoj situaciji je vjerojatno kupiti novi vakuum .

Mlaznica

mlaznica problemi su najčešće povezana s kanister vakuum . Ove usisivači koriste privitak na kraju dugog crijeva da pokupi prljavštinu i ostatke . Ako ste provjerili crijevo i to je u dobrom stanju , lijepiti kabel s aligator isječke na muške žice na kanistar i priključiti taj kabel u zid . Akovakuum radi tijekom ovog testa ,problem jeelektrična kratko . Testirajte ženski spremnike kojimuški žice čepovi u korištenju električne ispitnu lampu od hardvera dućan . Akosvjetlo se ne uključuje kada je priključen na ženskom posudu i priključen na zid ,problem je u toj posudi i mora se zamijeniti . Uzmite vakuum na popravak specijaliste za nužne popravke ili učiniti dijagnostičku obradu , ako se osjećate nelagodno što to radi sebe .

Moj dom Vakuum je začepljen

usisavač je jedna od onih kućanskih aparata da mnogi ljudi ne razmišljaju mnogo o , ali se oslanjaju na pomoći čišćenje tepiha i podova na redovnoj osnovi . Dok većina usisavači može se očekivati ​​da će dobro funkcionirati sa standardnom čišćenje, o

Více >