Moj Eureka vakuum posuda je stvaranje buke

Eureka proizvodi različite usisavače i drugih proizvoda . Linija vakuum uključuje lagane , uspravno i kanister vakuum . Eureka je kanister usisivači imaju spremnik na kotačima u prilogu crijevom i štapić , za razliku od uspravnog vakuumu . Štapić ima više privitaka pružaju razne čišćenje priloge za različite vrste podnih , presvlake i tkanine . Zvukove u vakuumu može biti uzrokovano iz različitih područja . Pronalaženje Noise

Jermotor i filteri su na kanistar ičetkica Roll je na štapić ,buka se lako nalazi . S mlaznice za napajanje priključen na štapić , uključite uređaj i pomno slušati kanistra i snage mlaznica . Isključite vakuum nakon što ste pronašli buku .
Kanister

Ako su filteri ili prašine kanistar začepljen ili puni , to može stvoriti motor raditi i uzrok buke . Prašina kontejner i filteri EUREKA vakuum posuda je u posudi . Izvadite spremnik za prašinu pritiskom na gumb na ručki i podići ga van. Uklonite sve filtere unutar spremnika , što uključuje filter, filter zaslon i motora filtar . Isperite filtera i filter zaslon s hladnom vodom kako bi uklonili prašinu i prljavštinu , i omogućiti im da se osuši . Auspuh filter na stražnjoj strani spremnika ne mogu očistiti i treba biti zamijenjen . Ispušni filter je dostupan u trgovaca koji prodaju Eureka kanister vakuum . Okupiti filtere i prašine kontejner nakon što je sve suho .
Snaga Wand

četka rola na snage štapić može biti spriječeno s struna , sušilo za krš i ostali predmeti . Mali predmeti , kao što su gumicom može izazvati vrlo glasne zvukove kadEureka je trčanje . Da biste provjerili postoje li zapreke širom četkom role , uklonite vijke iz osnovne ploče na dnu snage štapić . Cut bilo žice, kose ili druge nečistoće sa četkom role . Ručno roll kist role natrag i naprijed kako bi se osiguralopojas je osiguran i ne klizi . Zamijenite osnovnu ploču i stavi vijke natrag u čvrsto koristeći odvijač .
Jamstvo i održavanje

Eureka nudi jednogodišnje ograničeno jamstvo za svojim usisavačima . Jamstvo ne pokriva standardne dijelove i održavanje, kao što su filteri , zamijenivši pojaseve ili bilo kakve štete uzrokovane nemarom . Izvođenje redovitog održavanja na stroju mjesečno pomoći će stroj raditi ispravno i produžiti svoj život . AkoEureka kanistar vakuum buku nakon izvođenja standardno održavanje i uklanjanje prepreka , pregledati svoje jamstvo i kontaktirati službu za korisnike centar EUREKA -a ili ovlaštenom distributeru . Standardna održavanje često zaustavlja zvukove iz stroja i dopustiti Internet to trčanje kao nova .

Problemi sa slabim usisna u vakuum

Vaš usisivač je samo kao dobar kao usisnom snagom pruža. Kada se to usisna kapi , tako da se vaša sposobnost da zadrži svoju kuću čisto. Odnekoliko stvari može uzrokovatiusisna snaga vašeg vakuumu da ispadne , to je najbolje da pogledate svaku mogućn

Více >