Kako smanjiti buka Usisavači

Usisivači su glasni u cjelini , ali s vremenom , čini serazina buke povećati . Smanjenje buke usisivača zahtijeva pažljivu istragu da otkrije gdje je buka dolazi . Nakon pronalaska buku , poduzeti nekoliko koraka kako bi se smanjila buka i povećanje trajanja vašeg vakuumu . Upute Screenshot
1

Uključite usisivač u utičnicu i uključite ga . Slušajte , gdjebuka dolazi iz . Šumovi u bazi jedinice često su uzrokovane zapreke u usisnom području ili četkom rolla . Šumovi u kojoj se nalazimotor može biti mehanički problemi s motorom .
2

Pročitajte korisnički priručnik za pronalaženje informacija o jamstvu za vakuum . Gotovo svi proizvođači usisavač ponuditi jamstvo ili povratak politike . Prije pokušaja da se smanji buka u vakuumu na svoju vlastitu , razumijemo vaše mogućnosti . Kontaktirajte službu za korisnike centar proizvođača i objasniti svoje zabrinutost zbog vakuuma . Customer service centar može pružiti jednostavan rješenje ili predložiti kako da sevakuumska popraviti ako je jamstvo vrijedi . To može uključivati ​​povratka u vakuumu ili ga uzimati za ovlaštenog davatelja usluga za održavanje .
3

obavlja standardno održavanje na vakuum . Standardna održavanje nije pokriveno jamstvom svom . Predmeti koji zahtijevaju održavanje, kao što su remeni , torbe i valjaka kista može očistiti ili zamijeniti . Smetnje na dno uređaja - kao što su gudački , kose, tepih vlakana i malih metalnih komada - može uzrokovati glasne zvukove u vakuumu . Prljav filter ili puna skladišta prljavštine kontejner također može uzrokovativakuum pokrenuti glasnije .
4

Održavanje vakuum rutinski za smanjenje buke . Vratite i čiste pretrage. Izvadite osnovnu ploču za provjeru upetljan nizu i druge ostatke . Uklonite ostatke i ukloniti žice, kose i drugih prepreka koje ih rezanje škarama . Isperite spremnika za prljavštinu kontejnere i promijeniti vakuum vrećice redovito . Obrišite izvan vakuumu s vlažnom krpom .

Nemojte Steam Krpe raditi kao redoviti krpe

Za svaku vrstu teškog podnih površina ,alat ne postoji držati ga čistim . Neki vlasnici vole starinski metlu i kantu sa svojim omiljenim sredstvom za čišćenje , dok drugi odlučiti za više suvremeni pristup i korištenje parni grimase . Koji god vaš sk

Více >