Home & Garden >> Dom i vrt >> Housekeeping >> aparati za čišćenje >> Content

Skaliranje Unutar zemljani lonac loncu

crock - Pot spor kuhalo je zgodan aparat za pripremu obroka , ali čišćenje jedan nijejednostavan zadatak . Skaliranje jevrlo čest problem unutar zemljani lonac i mogu se pojaviti čak i ako marljivo ručno pranje zemljani lonac ili ga staviti u stroj za pranje posuđa . Međutim , postoji nekoliko trikova možete pokušati ukloniti ove ljestvice i obnoviti unutrašnjost glupost. Limunov sok Sok

Limun je dovoljno kisela ukloniti vaga na unutarnjoj strani zemljani lonac-lonac , osobito ako su vage su zbog tvrde vode . Uzmite dvije žlice pravog limunovog soka i ulijte to u dnu glupost. Dodajte malo tople vode i trljajte površinu lagano ne- abrazivnim ribanje jastuk . Isperite zemljani lonac van i krpom ga osušiti . Ako neki od skaliranja je još uvijek prisutan , ponovite ovaj postupak dok se ne ukloni .
Ocat

Ocat je još jedan kiseli prirodni čistač koji se može koristiti za uklanjanje vage . Ako sok od limuna nije uspio igraditi-gore je teška , ocat će najvjerojatnije raditi . Koristite 1/4-cup od jabučnog octa i malo tople vode . Neka ovo natapanje za nekoliko minuta , a zatim koristite mekanu spuzvicu za ribanje za čišćenje udaljena je vaga . Isprati zemljani lonac i pustite da se osuši . Skale trebao nestati. Ako ne , ponoviti i nekamješavina upitimalo duže .
Blagog Čistači

blagog čišćenje u kućanstvu može se koristiti i na unutrašnjost zemljani lonac loncu . Međutim , oni bi trebali biti ocijenjeno za korištenje s hranom aparata . Blagi deterdžent za pranje posuđa će raditi na malim ili novijim vage . Koristite vruću vodu i nekoliko pošprica ovog sapuna . Neka se sjediti , a zatim trljajte vage daleko. Ostali neabrazivni čišćenje uključuju sodu bikarbonu . Dodajte malo octa za kemijsku reakciju kako bi dobili osloboditi od vage .
Odgovarajuće alate za čišćenje

crock - Lonci može izgledati izdržljiva , ali unutrašnjost se može lako izgreban . Nikada ne koristite metalnu temelji ispiranje jastučić na svoj zemljani lonac . Soft četke i četke će raditi najbolje , čak i ako oni zahtijevajumalo više truda . Nikada nemojte koristiti oštre abrazivne čistač - to je osobito vrijedi ako ste stavljajući svoje zemljani lonac u perilicu . Pobrinite se da koristite fosfata besplatan sapun za pranje suđa koji je nježan .


od:http://vrt.98905.com/housekeeping/cleaning-appliances/1016082851.html

autorsko pravo © Dom i vrt Sva prava zadržana.