Kako ukloniti začepiti u G6 Kirby Vacuum

neučinkovite Kirby G6 može bitiposljedica brojnih uzroka . Puna prljavštine skup torbu ioštećena fan Dva su razloga za Kirby nedostatka snagu čišćenja . Drugi krivac mogao bitizačepljen vakuum . Područje između glave za čišćenje , a Kirby je obožavatelj može imatipodnijela odjevni predmet ili igračku ograničava protok zraka i usporavanja ili zaustavljanja je četkica -Roll je proklizavati . Rješavanje problema u Kirby G6 pronaći i ukloniti zabrtviti i vratiti učinkovitost cleaner.Things morat ćete
Škare ( opcionalno )
Prikazati više uputa
1

Iskopčajte iz struje Kirby iz zidne utičnice kako bi spriječili ozljede za vrijeme održavanja .
2

Pritisnite polugu za podešavanje visine podići glavu čišćenje na najvišoj razini . Poluga se nalazi na desnoj strani Kirby glavni čišćenje glave .
3

Podignite poklopac na prednjoj strani uređaja . Prednji poklopac sadrži G6 je prednja svjetla i omogućuje pristup poluge koristi za uklanjanje prednji dio glave za čišćenje .
4

Povucite malu ručku s prednje strane glave za čišćenje , koji se nalazi pod poklopcem , i okrenite ga suprotno koliko god ide .
5

Pronađite glavu čišćenje zadržavanja polugu iznad ručice . Palcem okretati ručicu s lijeva na desno kako bi oslobodili glavu čišćenje . Povucite prednji dio glave za čišćenje od glavnog stroja glave .
6

Pregledajte ventilator koji se nalazi iza čišćenje glave prednjem . Potražite prepreka koje mogu začepiti Kirby ili spriječe da se ventilator vrti . Raščistiti sve žice ili pramenove kose i tepih vlakana sa škarama .
7

Pregledajte čišćenje glavu prednji ste prethodno uklonjena . Okrenite glavu čišćenje okolo, tako da se vidisrebrna ploča na dnu dijela . Odvojite dva isječke na dnu ploče prema vanjskoj strani glave za čišćenje objaviti ploču iz glave za čišćenje .
8

izvaditi ploču i tražiti unutar glave za čišćenje . Uklonite prepreke blokiraju protok zraka u Kirby . Škarama izrezati bilo niti omotan oko četke - rolla .
9

Pogled u glavu za čišćenje . Trebali biste biti u mogućnosti vidjeti ravno kroz iz područja gdječetkica - valjak se nalazi na otvor u stražnjem dijelu glave, čišćenje vodi do ventilatora .
10

Stavite glavu čišćenje ploču natrag u mjesto i rotirati isječke na dnu ploče unutra kako bi osigurali ploču .
11

Stavite glavu čišćenje natrag na ispred glavnog čišćenje glave i okrenite malu polugu s desna na lijevo na osigurati čišćenje glavu sprijeda .
12

Okrenite ručicu na prednjoj strani prednjeg čišćenje glave na satu koliko god ide . Zamijeniti držač na prednji dio glave za čišćenje . Spustite poklopac na prednjem dijelu Kirby dovršiti održavanje .

Kako očistiti Krylon

Krylon boja u spreju može se koristiti na unutarnjim i vanjskim površinama , uključujući i travnjak namještaja, igračaka kutije , ograde i bicikle . Krylon također nudi sprečavanje hrđe caklinu koji dobro radi za željezo i metalnih površina . Budući

Více >