Kako biste dobili osloboditi od Neugodni mirisi na kamenoj Pizza Pan

Pizza kamenje proizvode pizzeriju poput kore na kolača , bez potrebe za kamen, drvo - gorenje pećnica . Iako je otporan na ekstremno visoke temperature za kuhanje , ti porozni kamen nisu otporni na mirise iz izlijevanje ili mrlje . Uklanjanje mirisa iz tih pora može biti teško , ali ne i nemoguće . Nemojte misliti da će mirisi otići . Ako pokušate ga koristiti bez uzimajući osloboditi od mirisa , vaša pizza može okus poput onih mirisa . Temeljito čišćenje i pravilnu njegu budućnosti će ukloniti neugodne mirise i spriječiti ih u future.Things morat ćete
soli Screenshot najlona jelo četkom Screenshot sode bikarbone
mekanim ručnikom Screenshot papirom za pečenje
Screenshot pokazati više Uputstvo Screenshot
1

Pokrijte pizza kamen sa debelim slojem soli i lagano vlažiti sol .
2

Budite kamen noći sa soli pokrivajući se podižu hranu zaglavi na površini koja bi mogla biti uzrok mirise . Četka odstranjivanja soli pod mlazom vode s najlon jelo četkom .
3

Premažite površinu pizza kamena s gustu pastu od sode bikarbone i vode . Neka smjesa odstoji najmanje jedan sat za sode bikarbone bi neutralizirali mirisi u pore pizza kamena .
4

pilingsode bikarbone offkamen sa četkom pod tekućom vodom .

5

Potopiti pizza kamen za jedan sat u čistom vodom kako bi uklonili preostali sapun koji bi mogli imati stečen u pore pizza kamena .
6

Ocijedite kamen na mekani ručnik dok se više ne osjeća mokra na dodir.
7

Stavite pizza kamen na poduself- čišćenje pećnice ili ispod peke hladne peći .
8

Uključite pećnicu na graja 30 minuta ili ga postaviti za automatsko čišćenje ciklusa spaliti sve izazivaju miris čestice u kamenu .
9

Cool kamen u pećnici posve prije ispiranja talog s čistom vodom .
10

Stavite list papirom za pečenje između pizze i pizza kamenasljedeći put kuhati iskoristiti svojstva prijenosa topline s pizza kamena bez komadićipizza dobivanje na kamenu i uzrokuju neugodne mirise ili mrlje .

Kako da biste dobili cigareta gori od sjednite

cigarete Pušenje oko namještaja može biti katastrofalno . Pala cigareta slučajno može izgorjeti mjesta , ožiljke presvlake . Bilo da je vaš namještaj je vrijedno ili ne ,burn cigarete u sjedalu je ružan i traži lijek . Ostavljajući opekline cigareta

Více >