Uklanjanje mrlja od Viking plina od nehrđajućeg čelika kuhanje

Viking proizvodi razne plinske kuhanje od nehrđajućeg čelika za kućnu i profesionalnu uporabu . Nehrđajućeg čelika pruža čist , moderan izgled i odupire hrđu i koroziju . Međutim , mogu se pojaviti mrlje u nekim slučajevima , kao što su hrana prolijevanja ili prskanja na vruće ploče za kuhanje . Također , kisele hrane i sredstava za čišćenje može discolor od nehrđajućeg čelika kuhanje . Brz čišćenje i poliranje mjesečno može zadržati svoje Viking nehrđajućeg čelika ploče za kuhanje u potrazi za noviji longer.Things morat ćete
Soft krpe
deterdžent za pranje posuđa
blagog slabljenja ribanje
blagog prah čišćenje
mikrovlakana krpom
nehrđajućeg čelika za nokte ( opcionalno )
Prikazati više uputa Screenshot
1

navlažite mekanu tkaninu s toplom vodom i dodajte 3 ili 4 kapi deterdžent za pranje posuđa na tkaninu . Obrišite nehrđajućeg čelika ploče za kuhanje u smjeru vlakana , i dopustitisapunici rješenje za natapanje za dvije ili tri minute popustiti sve mrlje .
2

Obrišite nehrđajućeg čelika ploče za kuhanje s sapunici krpom kako bi uklonili svaki ostatak . Ako sve mrlje ostaju , obrišite ploče za kuhanje vlažnom blagog slabljenja ribanje .
3

Pospite liberalni količinu blagog prah čišćenje na sve preostale mrlje . Ribati plina ploče za kuhanje temeljito u smjeru vlakana .
4

Isperite ploče za kuhanje temeljito čistom, vlažnom krpom .
5

Osušite ploče za kuhanje plin smekana mikrovlakana krpom . Akonehrđajućeg čelika kuhanje izgleda dosadno nakon čišćenja , koristiti za nokte vratiti svoj ​​sjaj .
6

Nanesite malu količinu od nehrđajućeg čelika za nokte na mekanom krpom . Nanesite lak za kuhanje prema proizvođaču smjerovima .
7

Buffnehrđajućeg čelika kuhanje u smjeru vlakana sa čistom i suhom krpom .


Kako očistiti obojeni Silikonski Muffin Trays

Silikon jepečenje inovacija . Fleksibilna silikonska omogućuje lakše odstranjivanje dobro pečena iz tave , brže čišćenje , i bolje mogućnosti pohrane . Silikon muffin ladice može se koristiti za napraviti cupcakes ili kolače , a ako neka hrana je ost

Více >