Kako očistiti Burnt aluminij

Čišćenje žrtve aluminijske lonce i tave može produžiti život vašeg posuđa , što vam može uštedjeti novac i spriječitiizgorio zaglavi na hranu iz tainting okus svoje home-kuhani obrok . Prilikom čišćenja žrtvu aluminij posuđe , izbjegavajte korištenje nagrizajuće kemikalije , jer oni mogu izjesti na površini , što ga čini lakšim za hranu staviti na površinu , a to je kuhanje . Pokušajte svaki korak dok ne pronađete najbolji način za čišćenje za vaše needs.Things što vam je potrebno Screenshot deterdženta za pranje suđa Screenshot sode bikarbone
ukočeno četkom
krema od kamenca
Bijeli ocat

Show Više Upute Screenshot
1

Stavite nekoliko kapi deterdženta za pranje suđa u kuhanje , i umiješajte 2 žlice sode bikarbone . Dodaj toplu vodu na kuhanje , neka ga potopiti na nekoliko minuta , a zatim ribati posuđe s ukočenim četkom u kružnim pokretima .
2

Ulijte 1 litru vode u kuhanje i miješati u 2 žlice vrhnja od kamenca . Skuhajte rješenje za 10 minuta , deponij vodu , a zatim izribati posuđe opet nakon što se ohladi .
3

Postavite posudu u zamrzivač na nekoliko sati , a zatim trljajte hranu off površine . Hrana je lakše ukloniti kada je zamrznuta .
4

Ulijte vodu u kuhinjsko posuđe domrlja je potopljen , a zatim dodajte 1 žličicu bijelog octa za svaku šalicu vode unutar njega . Prokuhajte vodu za oko 10 minuta , a zatim isprazniti vodu i ribati posuđe nakon što se ohladi .

Dyson Mini Turbo Smjerovi

Dyson nudi razne dodatke za svoje usisavače . Svi ovi dodaci vam omogućiti pristup uske ili su teško dostupna mjesta . Ta područja mogu uključivati ​​stepenicama , radijatori i donje namještaja . Vaš Dyson Mini Turbo replicira bar kist naći ispod vaš

Více >