Kako očistiti sabiranje na Kenmore Hladnjak

Vi već znate što trebate čistiti unutrašnjost hladnjaka na regularnoj osnovi . No,područje iza i ispod hladnjaka trebaju njegu i održavanje , kao dobro . Uzimajući vrijeme za čišćenjepladanj i vakuum iza Kenmore hladnjak pomaže aparata pokrenuti učinkovitije , i pomaže vam eliminirati izgubiti energy.Things što vam je potrebno Screenshot usisavača Screenshot Neabrazivna
čistač
Prikaži više uputa
1

Isključitefrižider i povucite ga što dalje od zida što je više moguće . Stavljanje hladnjak na valjcima ili kotače olakšava kretanje i održavanje .
2

Sjaj svjetiljku u hladnjak dok ste pronašli pladanj . Pomicanje na ispred hladnjaka i pronađite kvačice koji pričvršćuju kapanje na prostoru ispod ulaznih vrata .
3

Postavite pladanj na stranu za trenutak tako da je stavljanje u sudoper . Vakuum područje ispod hladnjaka temeljito ukloniti svu nakupljenu prašinu , dlačice i krhotine .
4

Trčanje toplu vodu preko kapanje istjerati i prašinu i prljavštinu . Nastaviti s radom vode preko kapanje dok ne bude čista . Akokapanje ne izići s običnom vodom možete koristiti ne- abrazivno sredstvo za čišćenje , kao dobro .

Kako očistiti Blue Star lijevanog željeza Gas Raspon

Blue Star plina rasponi dolaze u velikom broju stilova , uključujući i stambene , francuski -top i baštine , te se često nalaze u profesionalnim kuhinjama . 22.000 BTU plamenik u nekim Blue Star rasponima ima najveću moć bilo raspona na tržištu , pre

Více >