Kako instalirati pojas za Hoover WindTunnel Zamah

Kad prođe Hoover WindTunnel usisivač cijeloj dužini od tepiha ,aparata vuče prljavštine, prašine i krhotine u u filtar vrećice oslanjajući se na dvije sile : motora u vakuum usisavanje ipredenje Akcija za vakuum kista valjkom . Pojas spojen na osovinu i valjka motornog remenice pokreće valjak . Ako je remen slomi ili kilometri ,kist valjak će prestati okretati ispravno . Zamjena rastegnut ili slomljeno pojas jejedini način da se osigura dačetkica valjak vrti ispravno , omogućujući vam da koristite vakuum najviše effectively.Things što vam je potrebno
Phillips odvijač
Bowl ili šalicu
prikazati više uputa
Belt Uklanjanje
1

korak na polugu za otpuštanje ručke , koji se nalazi na strani stražnje strane vakuumu . Spustite ručku na zemlju .
2

Okrenite Hoover WindTunnel više, otkrivajući donju stranu čišće glave .
3

Pronađite vijak na svakoj kutak čišće glave ploču . Ova ploča štiti kist valjak i svoj ​​pojas .
4

Uklonite četiri vijka pomoću križnog odvijača . Postavite vijke u zdjelu ili čašu kako bi se spriječilo da ih izgubi .
5

Podignite ploču nježno daleko od čistač glave . Zgrabite obje strane četkom valjkom i povucite ga daleko od čišći glave .
6

Izvucite pojas od strane četkom valjka i stavite kist valjak stranu . Pomaknite drugi kraj pojasa off motora kolotura .
Belt Instalacija
7

Promatrajte slova na zamjenskom pojas . Okrenite pojas izvan-u , ako je potrebno pozicionirati slova izvana .
8

Povucite remen na motoru kolotura . Petljakist valjak kroz pojas i položajpojas oko glatke vodič za pojas blizu kraja četkom valjkom .
9

Postavite kraj četkice roller najdalje od pojasa u utor čistač glave . Povucite kist valjak od utor za zaključavanje drugi kraj na mjestu .
10

Postavite ploču natrag na čišće glave . Temu vijke rukom jednu po jednu u tanjuru dok oni rukom čvrsto , a zatim zategnite vijke s Phillips odvijač .

Tvrdi pod Čistači , Vacuums & Kat Njega u Home & Aparati

Šetnja u aparat odjelu bilo kojoj trgovini , a vi ćete naći širok niz opreme dizajniran kako bi vaše podove i drugih površina u vašem domu besprijekorno čista iu top stanju . Punjenje svoj ​​ormar u hodniku s ove stavke će biti vrlo skupo , tako utvr

Více >