Prirodni načini za Čist inox aparata

nehrđajućeg čelika aparati nadogradnju kuhinje da im daju više moderan izgled , ali prljavštine i prljavština se pojavljuju lako na elegantnom površini . Umjesto trošenja novca na komercijalnim proizvodima , čiste od nehrđajućeg čelika aparati često s predmeta imate u kuhinji ostava . Zajednički predmeti za kućanstvo raditi bez oštećenja nehrđajućeg čelika , tako da može trajati dugi niz godina . Sode bikarbone

sode bikarbone djeluje kaoblagi brusi tako da uklanja teške prljavština bez grebanje površine svojih nehrđajućeg čelika aparata . Kada čistite sodom bikarbonom , pomiješajte ga s vodom za stvaranje tijesto možete primijeniti na površinu . Dodajte 1 QT . tople vode do 1/4 šalice sode bikarbone , i promiješati dok ih tankim paste oblicima . Nakon što ste stvorili tijesto , jednostavno navlažite ručnik s njim , i obrišite ga preko površine od nehrđajućeg čelika . Isperite rješenje utakmicu u čistom i mekom ručnik i osušite površinu s mikrovlakana ručnikom .
Bijeli ocat

Bijeli ocat čisti inox površine , i to neutralizira mirisi . Ako nemate bijeli ocat , možete koristiti jabučni ocat. Oba octa sjaji aparate i ukloniti svjetlosne mrlje . Navlažite ručnik s octom, obrišite površinu uređaja nježno . Nakon što je obrišite , osušite ručnikom kako bi se spriječilo pruge od formiranja . Bijeli ocat ne treba isprati s površine .
Club Soda

Club soda , koja se naziva i soda vode , uklanja tragove od nehrđajućeg čelika aparati . Obrišite aparate dolje sa ručnik ili papirnate ručnike namočenom s club soda . Nakon što ste uklonili tragove , isperite površinu off s čistom vodom kako bi se spriječilo formiranje filma . Osušite aparat s mekanim ručnikom za uklanjanje vlage .
Deterdžent za pranje posuđa

blagi tekući deterdžent za pranje posuđa pomiješana s vrućom vodom uklanja tragove od nehrđajućeg čelika , a ona čisti to , kao dobro. Kada koristite deterdžent za pranje posuđa , razrijediti s toplom vodom kako bi stvorili bezvodni rješenje . Kombinirajte 1 TSP . tekućeg deterdžent za pranje posuđa s 1. povjerenju . tople vode . Umočite blagog spužvu ili mikrovlakana ručnik u otopini , i utrljajte na površinu uređaja u smjeru vlakana . Uvijek isperite deterdžentom od od nehrđajućeg čelika , takosapun film ne ostane . Osušite aparat s ručnikom ili krpom .

Kako prilagoditi četke na Floormate

Hoover Floormate jeteško kat čistač koji ima 27 - noga kabel , automatsko podešavanje visine , veliki spremnik za pitku vodu i automatsko četkica role prekid . Uređaj se prodaje online i na mnoge robne kuće i maloprodaje i nosi jamstvo. Podešavanje č

Více >