Kako da biste dobili ogrebotine od aluminija

Aluminij jemekan metal koji se miješa s drugim materijalima za izradu raznih predmeta, kao što su kuhanje , Posluživanje , uređaje , plovila, bicikl i automobilskih dijelova . To se također može koristiti u kući , kao što su u aluminijska vrata , prozorskih okvira i sporedni kolosjek . Aluminij se može polirati , brušenog ili od anodiziranog . Lako je ispočetka aluminija zbog svoje prirode meka , a proces za uklanjanje ogrebotina je u osnoviisti za sve aluminijske products.Things što vam je potrebno Srpski sapune
Ručnik
finim brusnim papirom
All - svrha čistač
mikrovlakana krpu
Poljski ( opcionalno )
Buffer ( opcionalno )
Prikazati više uputa Screenshot
1

Očistite stavku aluminija temeljito deterdžent za pranje posuđa i vruće voda . Isperite stavku i osušite ručnikom . Ne stavljajte aluminijsku posuđa u perilici kao i toplina vode i pranje za perilicu posuđa može nanijeti više štete .
2

Utrljajte ispočetka s finim brusnim papirom u kružnim pokretima ili u smjeru vlakana . Također možete koristiti finu čeličnu vunu ili mokrim i suhim - papirom . Nemojte trljati previše teško ili ćete napraviti primjetna glatku krpa u aluminija .
3

pranje i opet osušiti aluminija , koristite deterdžent za pranje posuđa i toplu vodu za kuhanje ili sve namjene čistač za aluminijskih kotača ili druge predmete . Koristite mikrovlakana krpu da se osuši ne Kuhinjske stavke .
4

Buff i poliranje aluminija s visokokvalitetnim nokte . Slijedite upute proizvođača . Neki nokte primjenjuju rukom , dok drugi zahtijevaju poliranje alata . Ili, uzmite stavku u stroj shop koji nudi usluge poliranje . Poliranje je opcionalno , ovisno o stavku aluminija i koliko dubokoispočetka je . To je u pravilu nije potrebno za aluminija kuhinjskog posuđa .

Što mogu koristiti za čišćenje mrlja od ulja na Mikrovalna Door & Štednjak

? Kuhanje će ispuniti vaše kuhinje s naftnim prskanja , koje pretvaraju u ružne mrlje na aparatima kao što su mikrovalne pećnice i peći . Sve namjene za čišćenje obično neće ukloniti mrlju nafte ili njegovu ostavlja mastan trag . Međutim , nekoliko a

Více >