Home & Garden >> Dom i vrt >> Housekeeping >> aparati za čišćenje >> Content

Kako postaviti granice za Neato XV - 11

usisavanje jebitan dio vođenja dom čist , ali to može biti dugotrajan i naporan lug oko usisivača . Neato XV - 11 jerobotski usisivač koji vodi sve poslove iz vođenja podove čistim . Ovaj uređaj će lutaju svoj ​​dom i vakuum kad god ga programirati da . Možete čak i postaviti granice za Neato XV- 11 , tako da se ne zna da se presele u određenim područjima , a čišćenje . Upute Screenshot
1

Raspakirajte rubne markere iz kutije koja je došlaNeato VX - 11 u. Ovi markeri dolaze u jednom velikom , 15 - noga dijela koji se može razmotao . Ako želite napraviti manju površinu granica , Škarama izrezati manji trg kako bi odgovarao na područje koje želite blokirati .
2

Postavite granicu marker list na tlo u području koju želite označiti zaNeato da ne dolaze u . Ako želite napraviti čudan oblikovani prostor (kao što je L ) , smanjiti dio markera listu i organizirati u obliku želite .
3

Postavite Neato XV - 11 na podu u blizini graničnog list . Uključite Neato na i postaviti program za to čist kao i obično . Kaorobot počne čistiti , ona će prepoznati rubnih markere što su položili i pretvoriti ih izbjeći . Neato dalje će očistiti cijelu sobu do markera i onda se ugase .
4

Pomicanje granica marker list na sljedeću područje koje želite očistiti i staviti ga na željeno mjesto . Ponovite korak 3 u sljedećem području, arobot će očistiti sobi do granice bez križanja . Imajte na umu da ćete imati rubne oznake na mjestu . Robot neće sjetiti gdje su bili postavljeni prije .


od:http://vrt.98905.com/housekeeping/cleaning-appliances/1016083234.html

autorsko pravo © Dom i vrt Sva prava zadržana.