Problemi sa slabim usisna u vakuum

Vaš usisivač je samo kao dobar kao usisnom snagom pruža. Kada se to usisna kapi , tako da se vaša sposobnost da zadrži svoju kuću čisto. Odnekoliko stvari može uzrokovatiusisna snaga vašeg vakuumu da ispadne , to je najbolje da pogledate svaku mogućnost jednu po jednu . Puna torba

Ako vaš usisavač koristi vrećicu ,usisna snaga sklon smanjiti kaovreća napuni , a po vremenutorba je tri četvrtine puna , možda više neće biti dovoljno za usisavanje završiti usisavanja svoj ​​dom . Pokušajte promijeniti vrećicu da vidi je li to riješiti problem prije nego što se kreće na bilo koje druge korake za rješavanje problema .
Blokirani ili uvijeno crijeva

Akousisna na vaš usisivač padne naglo ,najvjerojatnije krivac jeblokiran ili uvijeno crijeva . To je lako zacrijevo dobiti uvijeno ili upletena kao što kretati po sobi i vakuumu pod kauč i drugim komadima namještaja . Pokušajte polaganje crijevo van i to istezanje koliko to će ići na uklanjanje svih Kinks . Akousisna je i dalje loš , okrenite usisivač , izvadite crijevo i tražiti bilo kakve blokade . Vi možda slučajno usisati veliki objekt koji je sada blokira crijevo i smanjenje vakuumu je snagu usisavanja .
Nosi Belt

pojas koji pogoni vaš usisavač mogao biti slomljen ili jednostavno istrošen do te mjere da se više ne može pružiti dovoljno snage da na odgovarajući način vode svoju usisivač . Pogledajte korisnički priručnik koji ste dobili s vakuumommjesto pojas onda to provjeriti za bilo kakve pukotine ili istrošenih spotova . Zamijenite remen , ako se pojavi istrošeni ili oštećeni .

Hole u crijevu

Čak inajsitniji rupa u usisivač crijevo će uzrokovati gubitak u usis . To nije uvijek lako vidjeti ove male pukotine , tako da je najbolji način za pronaći ih je stavljanjem ruku na crijevo , dokje na vakuum . Pokrenite svoju ruku gore i dolje crijeva , to gripozan čvrsto kao i ti ići . Držite svoju drugu ruku na kraju crijeva se testirala usisavanje . Ako usisna snaga povećava kada imate svoju ruku nad određenom dijelu crijeva , znate da imate rupu .

Kako to spojiti s Bissell tepih čistač

Postavke na Bissell tepih čistač dopustiti da se čisti osjetljivu vunu i orijentalni tepisi , kao i tradicionalni tepih tkanine . Bissells ne dolaze sastavljeni; morat ćete vijak i ugriz nekoliko komada zajedno prije nego što možete koristiti stroj .

Více >