Home & Garden >> Dom i vrt >> Housekeeping >> aparati za čišćenje >> Content

Mogu li koristiti svoj Hoover parobrod očistiti Moj kuhinjskom podu ?

Hoover Steam Cleaner jeručni uređaj koji koristi paru za dezinfekciju i čišćenje tvrdih površina u kući . To je dizajniran za korištenje na countertops i ostalim gore- podnih površina , tekorištenje uređaja na kuhinjskom podu može izgubiti ograničenog jamstva koje dolazi s uređajem . Međutim , moguće je koristiti parni čistač za čišćenje tvrdo kuhinjski pod . Priprema

Postavljanje parni čistač za korištenje s poda jeisto kao i pripremi za korištenje na countertops i drugim površinama . Postavite uređaj na čvrstu površinu i ispunite priloženu mjericu sa 300 ml čistom, hladnom vodom . Napunite spremnik za vodu i zatvorite poklopac . Imajte na umu da koristite otopinu za čišćenje spremnika se ne preporuča , kaoHoover višenamjenski ili dezinficijensa nije namijenjen za uporabu na podovima i može izazvati oštećenja na podu . Postavite " Clean Control" kotačić " Off " , kao ni sredstva za čišćenje se koriste .
Proces

Pritisnitegumb za napajanje na Hoover parni čistač i dopustiti između tri i šest minuta za jedinicu zagrijavati. Nakon štoindikator svijetli zeleno , stisnuti okidač na ručki za točenje pare na površini poda , držeći parobrod nekoliko centimetara od poda . Koristite čistu krpu ili čistu krpu grimase ribati podnu površinu nakon što je primijenjenapare . Kada završite , pritisnitetipku za uključivanje na parni čistač off .
Punjenjespremnika

Kao većina kuhinja podne površine su prilično veliki , to će vjerojatno biti potrebno napuniti spremnik za vodu barem jednom , ako ne i više , za vrijeme korištenja. Da biste to učinili , isključite napajanje i izvucite kabel na parni čistač . Stisnite paru dok indikator " Sigurnost Pritisak " padne ispod površine kapom , što ukazuje da je višak tlaka je laknulo . To može potrajati od sedam do 10 minuta . Pažljivo odvrnuti poklopac spremnika za vodu na satu , ali ne može se otvoriti . Pričekajte pet minuta , a zatim podignite poklopac . Ponovno napunite spremnik za vodu i zatvorite poklopac . Vratiti moć i čekati jedinice za podgrijati prije ponovnog vraćanja zadatak čišćenja .
Jamstvo Pitanja

Budite svjesni da dok koristite Hoover parni čistač za kuhinjskom podu je moguće , nije dizajniran za ovu specifičnu uporabu . Kao takav , on na kraju može uzrokovati prekomjerno korištenje stroja , što može dovesti do oštećenja jedinice . Ograničeno jamstvo se poništava akoalat je oštećen zbog zloupotrebe , tako da bilo koji popravak, održavanje ili oštećenja uzrokovana čišćenje podova vjerojatno neće biti pokrivena Hoover Company .


od:http://vrt.98905.com/housekeeping/cleaning-appliances/1016083378.html

autorsko pravo © Dom i vrt Sva prava zadržana.