Bissell ProHeat Select Uspravno čistiju Upute

Bissell ProHeat Select jeuspravno tepih čistač koji ima 12 redova za čišćenje kista , ugrađen bojler , okružuju usisa za poboljšanje rubu čišćenje , 12 amp motora , 12 - inčni čišćenje putu u , a kapacitet spremnika od 1 litre . Tepih čistač je prodao online iu mnogim aparat , kućno maloprodaji , odnosno robne kuće , a dolazi s ograničenim jamstvom . Rad ProHeat Select je prilično jednostavan , ali treba obavljati samo adults.Things morat ćete
Standardu vakuumu rješenja
Topla voda
čišćenje
Phillips odvijač
suhom krpom

Prikaži više uputa
1

vakuumu područje ukloniti što više prljavštine i krhotine moguće prije uporabe ProHeat Select .
2

Uklonite spremnik za čišćenje od ProHeat baze podizanjem gore na ručku . Podignite zasun spremnika i uklonite vrh spremnika .
3

Napunite spremnik s toplom vodom , i zatvorite poklopac . Priključite poklopac spremnika na dnu spremnika i gurnuti kartice u utore na dnu spremnika . Osigurajte spremnik za vodu natrag na čišćem baze .
4

Povucite formulu tenk se nalazi na stražnjoj strani stroja , i uklonite poklopac . Napunite spremnik formulu za "voda" linije , a zatim ispunite ostatak spremnika s formulom za čišćenje na "popuniti " marku .
5

Postavite formulu spremnik natrag na jedinici . Postavite " prilagođene čist " birajte na željenu postavku , ovisno o stupnju čišćenja potrebno . Set" ReadyTools " biranje na pravilno podešavanje vrsta poda .
6

Spojite mrežni kabel u zidnu utičnicu . Uključite "moć" prebaciti na "ON " i " grijanje" prebacuje na "On ". Pričekajte jednu minutu za jedinice za zagrijavanje .
7

Pritisniteokidač poslati čišćenje sprej na površini poda , i gurnuti ProHeat naprijed i natrag preko vlažnom prostoru . Otpustite okidač i proći ponovo u istom području .
8

Uključitesnage i grijač prebacuje na " Off " , kada ste završili , i iskopčati . Podignite vodospreme i isprazniti ga u sudoper . Isperite spremnik , i ostavite ga da se osuši . Izvadite crveni filter ispod spremnika i isperite .
9

Skinite podnu mlaznicu s Phillips odvijač , i isperite mlaznica . Hook jezičke natrag na stroju , i vijak natrag na svoje mjesto . Obrišite završne kape valjaka četka s čistom i suhom krpom .

Koja jerazlika u Eureka Boss usisivači

?Linija Eureka Boss usisavačima su svi čestiti dizajna , s izuzetkom ručni bežični modela , a neki modeli su posebno dizajnirane za kućanstva s kućnim ljubimcima . Boss vakuum koji Eureka trenutačno proizvodi uključuju Boss 1934B , Boss 4D Pet Fresh

Více >