Home & Garden >> Dom i vrt >> Housekeeping >> aparati za čišćenje >> Content

Najsigurnije & Najbolji načina da se očistiti roštilj roštilj

Vi možda mislite da jevisoka toplina koristi prilikom kuhanja na roštiljem znači da ne trebate ga očistiti , ali to nije točno . Grills treba temeljito čistiti baš kao i bilo koji drugi alat za kuhanje . Prljav roštilj bi moglo značiti da jedete spaljene ostatke svog zadnjeg obroka svaki put kad se kuha s njim . Budite oprezni kada počnete čistiti roštilj roštilj , tako da ne spali sebe . Timing

Nikada očistiti roštilj kada je vruće . Ako ste o kuhati , čistiti svoj ​​roštilj prije nego što ga uključite ili graditi svoju vatru . Ako ste upravo kuha , neka vaš roštilj ohladi u potpunosti prije čišćenja . Čišćenje roštilja , dok je još vruće , može doći do sebe gori . Osim toga , prskanje proizvoda za čišćenje na vrućem roštilju moglo dovesti u plamenu ili čak para da ne bi trebao udahnuti .
Ukloniti hranu Bits

tijekom pecenja hrane , komadići hrana često su ostavili iza sebe. Ako možete vidjeti ostatke mesa ili povrća koje kuhaju ste zadnji put na žaru , izvadite ih prije nego bilo što drugo . Koristite teške žičanu četku s dugom ručkom . Snažno pročišćavati rešetke dok se hrana bitova otpasti . Okrenite rešetku preko šikara i drugu stranu o tome što je dobro .

Očistite rešetke i roštilj Eksterijer

Nakon što su hrana bitova uklonjena s roštilja rešetke , očistiti i dezinficirati roštilj . Ispunite veliku posudu s toplom vodom i dovoljno za pranje suđa se stvorili sapunicu. Obrišite s obje strane roštilja rešetke sa spužvom ili krpom jelo koje ste umočili u vodu . Kad roštilja rešetke su čiste , obrišite vanjski dio roštilj , kao i ukloniti bilo kakvu mast ili prljavština koje je na njemu .
Pripremite rešetke

Nakonroštilj čisti , pripremiti rešetke za sljedeći put ćete roštilj . Osušite rešetke s čistom krpom , ako su još uvijek vlažan od kada ih oprati . Ih sprej s oblogom laganom biljnog ulja . Zatvorite rešetku i ostavite ga na miru dok se sljedeći put ste spremni za roštilj . Biljno ulje ne samo da će zadržati roštilj od lijevanog željeza rešetke iskusan , to će napravitiroštilj lakše očistiti nakon što ste ga koristiti sljedećeg .


od:http://vrt.98905.com/housekeeping/cleaning-appliances/1016083409.html

autorsko pravo © Dom i vrt Sva prava zadržana.