Home & Garden >> Dom i vrt >> Housekeeping >> aparati za čišćenje >> Content

Četka neće Spin na My Dyson usisivač

Dyson vakuum se prodaju na internetu i na mnoge kuće na malo, robne i aparat pohranjuje i imaju ciklona usisni sustav umjesto tradicionalnog prašine ili prljavštine torbu . Međutim , kao i kod većine tradicionalnih usisavačima , Dyson usisavači imaju bar četkica koja se koristi kako bi se očistiti tepih vlakana i povucite prema gore prljavštine i krhotine . Kaokist dolazi u kontakt s krhotinama, vlakana ili žice , prepreke se mogu pojaviti ičetkica može prestati raditi . Kose ili String

Jedan od najvjerojatnijih razloga zaštoDyson vakuum četkica može zaustaviti okretanje je to duge kose , vlakana ili žice uhvate oko četkom dok se rotira . To na kraju može usporiti ili zaustaviti kist u potpunosti , a to neće biti u mogućnosti nastaviti ispravan rad dok se žice uklonjeni . Budite sigurni da se uključite i isključite Dyson vakuum prije korištenja škare za uklanjanje vlakana .
Cijevi

Krhotine koji se izvukao iz četkom mogu dobiti uhvaćen u cijevi na obje strane šanka četkom u usisivač i blokira četkom od okretanja . Ugasite i isključite vakuum i spustite ručku prije uključivanja usisavač više. Otpustite plastične zatvarači na vakuum povrsinom i izvadite donju ploču , a zatim povući svaki stranu kista bar out . Očistite cijevi na svakoj strani vakuumu ukloniti prljavštinu i prljavštinu koja može biti uzrok problema .
Kanali

Tu jekanal koji se nalazi iza četka bar u vakuum glave gdjevakuum glavu sastaje s mlaznicom . Akovelika stavka , krhotine ili prljavštine dobiva isisati u vakuumu i ulazi u kanal četka ,četkica može zaustaviti okretanje . Kad crtice četka su uklonjene iz vakuum glave , očistiti kanal kako bi uklonili bilo kakve blokade .
Popravak

Dok većina razloga zaštočetkica na Dyson vakuum Stroj se zaustavi vrti se jednostavno i relativno lako riješiti , kao i sa bilo kojim drugim usisivač komponente ,četkica može dobiti slomljen ili oštećen . Ako se to dogodi i napori za rješavanje problema su neuspješni , kontaktirajte Dyson za pomoć popravak na 866-693-9766 .


od:http://vrt.98905.com/housekeeping/cleaning-appliances/1016083422.html

autorsko pravo © Dom i vrt Sva prava zadržana.