Kako koristiti Hoover SteamVac SpinScrub

Hoover SteamVac SpinScrub ječistač koji koristi toplu vodu i pet rotirajuće četke za čišćenje podova . Ona također ima opciju za puštanje dodatni rješenje za liječenje visoke prometne površine ili mrlje . Čišći sadrži sustav dva spremnika , jedan za otopinu za čišćenje idruge za prljavu vodu . Tu je irotirajuće ručni alat za korištenje na presvlakama , i sve četke se skidaju za cleaning.Things morat ćete
5 oz . Hoover tepih i presvlake deterdženta Screenshot 1 galon
tople vode Screenshot pokazati više Uputstvo Screenshot
1

Uklonite otopinu za čišćenje spremnika . Postavite SteamVac ručku u uspravnom položaju . Pritisnite zasun prema dolje spremnika i povući prema naprijed kako bi uklonili .
2

Napunite spremnik s otopinom za čišćenje . Okrenite kapu na satu i podignite ukloniti . Ulijte pet unci Hoover tepih i presvlake deterdžent u spremnik , pomoću poklopac spremnika kao mjerni uređaj . Napunite spremnik s jednim galon toplom vodom . Vratite poklopac . Gurnite spremnik čiste vode rješenje vratiti u prvobitni položaj pazećizasun sjedne čvrsto .
3

Odaberite brzinu četkom . Odaberite "LO " postavku za nježno čišćenje podova "Bok " za normalno čišćenje , i "OFF" za čišćenje bez kista akcije .
4

Uključite SteamVac napajanje u električnu utičnicu i uključite stroj na položaj "ON" . Korak na ručku za otpuštanje papučice i spustite ručku na radnu poziciju . Stisnuti okidač na ručki za oslobađanje otopinu za čišćenje , a polako gura tepih čistač naprijed i nazad jedan moždani udar . Otpustite okidač i gurnuti tepih čistač naprijed i natrag da pokupi svu preostalu otopinu za čišćenje . Ponovite sve dokpodručje ne očisti .
5

ukloniti i isprazniti prljavi spremnik za vodu kad završite čišćenje ili kada je spremnik pun . Uključite se i čistač i izvucite . Korak na ručku za otpuštanje papučice i spustite ručku dok se ne počiva na podu . Rotirati kvačice na prljavom vodospreme vanjske i podignite ukloniti spremnik . Ispraznite i isperite spremnik i zamijeniti . Rotacija zasun za zaključavanje spremnik natrag na svoje mjesto .

Kako rastavio prirodi je pročistač zraka

pročišćavanje zraka, kao što Prirode pročišćavanje zraka Systems , izvadite unutarnji onečišćujućih tvari u zraku ciljajući i privlačenje prljave iona u zraku . Prema podacima Agencije za zaštitu okoliša , zagađivači variraju od proizvoda izgaranja n

Více >