Kako očistiti WetJet

Swiffer WetJet sastoji od dugom ručkom i grimase glave s otopinom za čišćenje mlaznica na baterije. Boca za čišćenje umetnut u kućište na grimase i otpušta se pritiskom na gumb na ručki . Jednokratni jastučići za čišćenje su povezani pomoću čičak trake na čišće glave i potom uklonjeni prilikom čišćenja završi . Korisnici jednostavno sprej za otopinu za čišćenje na golom podu površini i premjestiti grimase natrag i naprijed preko vlažnom prostoru za čišćenje . Održavanje Mokri Jet, uključujući i neke osnovne čišćenje , će vam pomoći zadržati ga raditi well.Things što vam je potrebno Srpski otopinu za čišćenje
jastučići Čišćenje
čistom krpom ( s)
pokazati više upute

1

Povucite čišćenje jastučić off WetJet kada čišćenje završi ilijastučić je jako prljav . Bacite se koristi za čišćenje jastuk .
2

Push ljubičasti gumb na otopinu za čišćenje kućišta za uklanjanje otopina za čišćenje boca , kadaje boca prazna ilinovi tip za čišćenje je poželjno . Podignite bocu van i bacite ili reciklirati praznu bocu .
3

Obrišite sprej mlaznice na prednjoj strani glave čišćenja bazu s čistom, vlažnom krpom kako bi uklonili suhe otopinu za čišćenje .
4

obrišite otopinu za čišćenje kućište s vlažnom krpom i osušite ručnikom prije umetanja novu otopinu za čišćenje boca .
5

Uklonite čičak trake na gornji i donji dio novog čišćenje jastučića i pritisnite jastuk na glavu čišćenje .
6

Spremite WetJet uspravno na hladnom i suhom mjestu .


Kako očistiti vrhovima lijevanog željeza rešetke na GE plinski štednjak

Možete koristiti svoj ​​plinski štednjak GE za kuhanje sve od slanine na pržena piletina , pa je neizbježno da će njegovi lijevanog željeza rešetke zaprljaju od prskanja hrane . Ostavljanje kuhanu na prljavština na rešetke može ometati način ravnomje

Více >