Najbolji proizvodi za čišćenje Hladnjak

Čišćenje hladnjak jezadatak sve izgleda strepiti . Od razvrstavanje kroz stare hrane za čišćenje zaglavi na misu, čišćenje hladnjaka jeteško posao . Međutim , nekoliko proizvoda za kućanstvo će napraviti čišćenje , dezinfekciju i osvježavanje hladnjaku povjetarac . Osim toga , komercijalne čišćenje će čistiti i dezinficirati u jednom koraku , ostavljajući hladnjak svjež i čist . Sode bikarbone

sode bikarbone je prirodni sobni dezodorans , što ga čini idealnim za čišćenje hladnjaka . Napravite otopinu za čišćenje miješanjem 1/4 šalice sode bikarbone u 1 litru tople vode . Ispiranje obično nije potrebno . Vi svibanj također koristiti sode bikarbone da deodorize svoj ​​hladnjak svakodnevice : Jednostavno stavite otvorio kutiju sode bikarbone u hladnjaku . Ne koristite ovu sode bikarbone za kuhanje , i zamijeniti ga redovito . Kutija sode bikarbone stavi u zamrzivač je također učinkovit u uklanjanju mirise iz hladnjaka .
Varikinu

napravitidezinfekciju rješenje miješanjem jedan dio varikinu s jedan dio vode u sprej bocu . Kad korištenje ovog rješenja , nositi zaštitne gumene rukavice i otvorene prozore ili uključite ventilator za povećanje ventilacije , kao izbjeljivač ima jak miris . Nakon čišćenja , isperite unutrašnjost hladnjaka s čistom vodom kako bi uklonili izbjeljivač rješenje .

Komercijalni Čistači

Za brzi čišćenje , dezinfekciju kupiti čistač na očistiti unutrašnjost vašeg hladnjaka . Odaberite čistač koji nema jak miris , jer to može učiniti hranu smrdim čišćenje . Mala količina za pranje suđa pomiješan s toplom vodom također će učinkovito očistiti hladnjak . Uvijek isperite hladnjak nakon korištenja komercijalnih sapune za uklanjanje ostataka .

Octa Srpski Srpski

očistiti unutrašnjost hladnjaka s nerazrijeđenom bijelog octa deodorirati i dezinfekciju površina . Ako ocat ne uklanja zaglavi na hranu , koristiti toplu sapunom i vodom kako bi uklonili čestice hrane , i isperite i nanesite ocat dezinficirati i dezinficirati . Ocat može biti grijana , što ga čini učinkovitijim pri uklanjanju zapela na hranu i pomagala u ubijanje klica . Zagrijte ocat na 130 stupnjeva celzijusa .
Čišćenjehladnjak

Za čišćenje hladnjak , prvo ukloniti svu hranu iz unutrašnjosti . Ovo jedobro vrijeme da se popis onoga što imate i izbaciti razmažen ili zastarjele hranu . Uklonite sve ladice i police , te ih očistiti sa željenom čišćenje . Ako su prekrivena zaglavi na hranu , stavite ih u kadi za natapanje . Obrišite dolje unutar vašeg hladnjaka krpom ili spužvom , te koristiti četka za ribanje do sve pukotine . Ispiranje , ako je potrebno , te se suši na papirnatim ubrusima . Očistite police i ladice i zamijeniti . Osigurati da su spremnici hrane su čista prije nego ih stavite natrag u hladnjak .

Kako zaustaviti vodenim kapima na moje perilici posuđa

Vodeni mrlje može biti neugodno kako u stroju za pranje posuđa i na posuđu , ali oni su takođerznak da nešto u vašem sustavu treba pozornost . To može biti kao jednostavan kao vlasništvo tvrdo vode u vašem domu , ali oni također mogu ukazivati ​​na n

Více >