Kako očistiti Grease nakon što je kapala na plinski štednjak

U navali pripreme obroka to je negdje lako previdjeti kaplje masti i drugih tvari na štednjaku . Nakon večere druge prioritete početi izvlačiti daleko vrijeme od domaćica , a nakon nekoliko današtednjak može početi gledati nered . Zaostale masne mrlje daju bakterije i plijesan mjesto za rast , a može dovesti do odbojnog mirisa . Brisanje štednjakplin čista je lakše nego što mislite svibanj itehnika radi za bilo keramike ili nehrđajućeg steel.Things morat ćete Srpski pranje posuđa sapun
Bowl Screenshot spužve Screenshot Plastika ribanje pločica
Screenshot Prikaži više uputa
1

ukloniti plinova rešetke s vrha štednjaka . Ako postoje kapanje tave pod rešetkama zatim ih ukloniti i tako da ih vuče prema gore . Stavite rešetke i kapanje tave u sudoperu za pranje odvojeno .
2

Dodaj dvije ili tri kapi tekućine tekućinom za pranje posuđa u zdjelu tople vode i promiješati ga u. Akoje mast proširio na štednjaku , ili je u debelom sloju , dodajte četiri do pet kapi tekućine za pranje posuđa .
3

Umočite spužvu ili plastičnu ribanje jastučić u vodu i temeljito mokro .

4

Pročistitevrhu i ispred štednjaka , osobito obraćajući pozornost na mast spotova . Operite oko gdje su uklonjene rešetke i kapanje tave . Ako ste bili u mogućnosti ukloniti kapanje tave zatim operite ih čisti , dok su na štednjaku .
5

isperite sapunom i masnoću i dalje s čistom vodom na spužvom . Ako još uvijek postoje masne mrlje a zatim ih obrišite opet s vodom i sapunom i isperite .
6

operite rešetke i kapanje tave u sudoperu sa sapunicom . Suhi temeljito tako da voda ne ostane zarobljen pod tave kada ih stavite natrag na vrhu peći .
7

Zamijenite kapanje tave i rešetke .


Kako raditi Hoover Steam piling

Hoover jeamerička tvrtka koja proizvodi usisavače , tepih metenje i parnih čistača . Hoover SteamVac Spin piling koristi toplu vodu iz slavine i mješalicom četkom za čišćenje podova . Čišćenje rješenje se raspoređuje na podu dokagitator razbija labav

Více >