Koja vrsta tkanina jenajbolji za pranje porculan

? " Porculan " odnosi se na posuđe koje je više formalno u izgledu nego svakodnevnom posuđe . Obično se ne koristi svaki dan , mnoge obitelji izvucite " dobar Kini" iz ormara koji se koriste tijekom blagdana ili posebnim skupovima u kući . Uzeti optimalnu brigu o porculan , ljudi često izbjegavati korištenje automatskog perilicu i odlučiti umjesto da ručno oprati posuđe od porculana . Ovisno o tome što je najvažnije za vas , postoji nekoliko krpe opcije dostupne za ručno pranje posuđa . Zaplijenjeno krpa

zaplijenjeno kuhinjske krpe su dobre za ribanje suhe čestice hrane iz porculan . Otvoren , loop priroda mrežastu krpom da odstoje omogućuje da postane mokro brzo , spreman za uslugu . Budite oprezni prilikom ribanja zlato ili srebro obloge s mrežastog krpom da odstoje .
Mikrovlakana krpu

od mješavine koja je obično 80 posto poliestera ( piling i čisti ) i 20 posto poliamid ( upija i brzo se suši , ) mikrovlakana kuhinjske krpe su idealne za čišćenje porculan . Tanak i lagan priroda mikrovlakana olakšava rukovanje i kad je mokar , a mali , teksturom tkanine petlje su nježni prema Kini .
Pamuk washcloths
ručnik

washcloths izrađene od 100 posto pamuk vrlo upija , stvara deblji ručnik i kad je mokar . Teška , mokri ručnik radi dobar posao čišćenja jela . Washcloths izrađene od 100 posto pamuk posebno dizajniran za korištenje u kuhinji su manji od washcloths koriste u kupaonici , čineći ih lakše nositi u toploj sapunici .

Pamuk - mješavina washcloths

pamuk - mješavina washcloths , uglavnom napravio sa 86 posto pamuka i 14 posto poliestera , su lagane i kad je mokar od 100 posto pamuk washcloths . Dakle , pamuk - mješavina washcloths može biti lakše podnijeti kada je mokro , ali ne mogu uhvatiti u koštac čestice hrane , kao dobro.

Kako biste dobili osloboditi od bijele prašine u ovlaživač

bijeli prah koji se pojavljuje na površini vašeg ovlaživač jerezultat minerala prisutnih u vodi koju koristite . Ovi minerali puštanje u zrak i podmiriti natrag na jedinici . Iako nije štetan , to može biti u neredu, ali uzimajući osloboditi od praši

Více >