Home & Garden >> Dom i vrt >> Housekeeping >> aparati za čišćenje >> Content

Upute za Hoover preklapanja Widepath

Hoover preklapanja uspravno usisivač ima 12 - amp motor , motorizirana kist roll, odbojnik , 20 - noga kabel , standardno filtraciju, tri različita podešavanja visine, Bagless prašine smeće , širok put i čišćenje sklopiva ručka za više kompaktan skladištenje . Vakuum se mogu kupiti online ili u mnogim kući u maloprodaji ili aparat pohranjuje i općenito je jednostavan i jednostavan za korištenje . Imajte na umu da samo odrasle osobe koje su upoznate s operacijskim velikih električnih kućanskih aparata treba koristiti usisavač kako bi se smanjila mogućnost injury.Things morat ćete Srpski otpatke
Prikazati više uputa
1 < p > SetHoover preklapanja vakuum uspravno na podu . Podignite ručicu dok ne sjedne na svoje mjesto .
2

Uključite Hoover vakuum u uzemljenu električnu utičnicu . Pritisnite glavni prekidač na "ON ".
3

Odaberite željenu postavku visine . " Low " može se koristiti za sve vrste tepiha i tvrdih podova i " srednje " i " visoke " ovisit će o visini flor. Kadtepih emitira stalan , nizak ton tijekom korištenja ,visina postavka točna .
4

Gurnite vakuum u leđa i naprijed gibanje preko tepiha područja koje se čisti . Okrenite vakuum " Off " , kada je završio i isključite iz struje .
5

Povucite ručicu na kolni šalici , koji se nalazi na prednjoj strani vakuumu , kako bi oslobodili prljavštine šalicu . Ispraznite dirt šalicu u kantu za smeće .
6

Izvucite filtar od prljavštine čašu i lagano dodirnite filtar protiv stranu kante za smeće kako bi uklonili višak prljavštine i krhotine .
< Br > 7

Ponovno filter u zemljanom šalicu i zamijeniti dirt šalicu u vakuumu .


od:http://vrt.98905.com/housekeeping/cleaning-appliances/1016083695.html

autorsko pravo © Dom i vrt Sva prava zadržana.