Kako očistiti Perilica koji napušta Brown maraka na bijelo rublje

Ako su vaši bijele haljine dolaze iz pranje sa smeđim mrljama , rđa jevjerojatno krivac . Vaša perilica rublja kada može zahrđati ako imate visok sadržaj željeza u vašoj vodi . Hrđe u kadi onda može prenijeti na svoje rublje . Očistite hrđu s perilicu kada na prvi pogled kako bi zaštitili svoju odjeću i pomoći spriječiti hrđu od širenja .
Što vam je potrebno pregled, sok od limuna
Rag
kuhinjske soli
Upute za pregled Screenshot 1

isprazniti perilicu tako da nema pranja unutra.
2

Postavite stroj na najtoplijem dostupnu postavku vode . Dodajte 2 šalice soka od limuna za pranje . Ako imate prednji utovarivač , napunite deterdžent za maksimalno punjenje skladu s limunovim sokom .
3

Uključite perilicu o , i pustiti ga pokrenuti potpuni ciklus pranja . Pregled pregled 4

Namočite krpu s limunovim sokom , i posuti kuhinjske soli na krpu , kao dobro. Zatim , pročišćavati daleko preostale vidljive mrlje od hrđe . Pokrenite pranje kroz drugu pranje korištenjem samo toplu vodu za ispiranje daleko ostatke .

Oreck Vacuum Bag Instalacija

Vaš Oreck vakuum je vrijedna za vas , i dajući mu redovito održavanje jamči da će biti oko za dugo vremena da dođu . Jednokratne papirnate vrećice unutar vašeg Oreck vakuum ne samo zamka prljavštine , ali i omogućiti da zrak prođe kroz čišćenje . Ako

Více >