Kako Totalno to Maknuti plijesni i plijesni u bilo Front opterećenja Stroj za pranje rublja

strojevi za pranje prednjih učitava se gotovo jednako dobro poznat po plijesni koja rješava na prednjem pečat kao što su oni za svoje energetske učinkovitosti i nježan tretman njihovih opterećenja . Nakon plijesni Utvrđuje se na pečatu , to je teško , ali nije nemoguće ukloniti . Nakongumena brtva na vašem računalu je plijesan besplatno , razvijaju čišćenje i održavanje navike da bi ga na taj način. Pregled, što vam je potrebno pregled, gljivica i plijesni pročišćavati pregled četkica
Bleach pregled
ocat
perilica rublja čišći
Upute Screenshot 1

Stavite prste unutar jaz u gumenom brtvom i povući prema naprijed kako bi bili sigurni da nema otpadaka ili komadići pranje zarobljeni unutar . Pročišćavati brtvu s plijesni kućanstva i plijesni pročišćavati . Izvucite ladicu za rublje dozator otvoreno koliko će ići . Potražite karticu koja oslobađa posudicu . Pritisnite prema dolje kako bi oslobodili dozator potpunosti . Provjerite gljivica i plijesni . Pročišćavati dozator sve dok se sapun film i plijesni su otišli . Možda ćete morati četkicu za zube da se u skučenim prostorima .
2

Pokreni izbjeljivač ciklus kroz stroj sada kadase vrata i sapun dozator su čisti . Ulijte izbjeljivač u svim dijelovima dozator i ulijte 1 do 2 šalice u samom stroju . Postavite temperaturu vode na vruće i koristiti najduži ciklus imate . To ubija kalup i plijesni koja je u svom dozator iu košari stroja .
3

Run drugi ciklus , pomoću ocat umjesto izbjeljivača na dezodorirati stroj . Trčanje treći ciklus vodi za ispiranje stroj .
4

Održavajte svoj ​​stroj pomoću specijalno formuliran za pranje rublja čistač svaki mjesec ili svaki drugi mjesec . Također možete koristiti 1/2 šalice bjelila u normalnom vruće pranje . Neki strojevi imaju čistu ili sanitarna ciklus koji bi trebao biti korišten izbjeljivačem za održavanje .

Kako zadržati rešetke na gas kuhanje izgleda kao nova

Sa svake uporabe , rešetke na benzinskim Kuhala su osjetljivi na hranu prskanja i prosipanja. Zanemarivanje očistiti plin za kuhanje rešetke na redovnoj bazi omogućuje prskanja i izlijevanje postati spaljeno na , što su rešetke veći izazov za čišćenj

Více >