Home & Garden >> Dom i vrt >> Housekeeping >> aparati za čišćenje >> Content

Kako Držite Posuđe od nehrđajućeg čelika sjajnu

< p > Dok inox posuđe obično traje godinama , imajući lonce i tave sjajnom može biti izazov za domaćice . Bez pravilnu njegu , ovo posuđe može zaprljati ili pit . Nehrđajućeg čelika lonce i tave podnose visoke temperature kuhanja i otporni su na koroziju dovodi do mrlja hrđe . Koristite non - abrazivna sredstva za čišćenje kako bi se spriječilo ogrebotine od otupljivanje površinu . Pregled, što vam je potrebno
krpe za čišćenje pregled Bijela destiliranog octa pregled Spužva pregled oksalne kiseline za čišćenje
Soft , krpu bez ručnika pregled Club soda
Kućanski amonijaka pregled kontejnera
Upute Screenshot 1 < p > navlažiti čišćenje tkanina s bijelim destiliranog octa . Utrljajte inox posuđe za uklanjanje mrlja iz lonca koji je kuhana suha, ostatak posuđa ili tvrdih minerala vode u vodu .
2 < p > Namočite spužvu s vodom i iscijediti ga . Pospite o žličice oksalne kiseline za čišćenje na spužvu i utrljajte u mrlje . Isperite područje te s čistom vodom i osušite mekom krpom .
3 < p > osuöite nehrđajućeg čelika Kuhinjske pažljivo nakon pranja ruku , mekom ručnik . Sušenje sprječava vodu mrlje koje slabe sjajne površine .
4 < p > navlažite meku krpu za čišćenje s club soda i obrišite posudu u eksterijeru za vraćanje sjaja . Klub soda je također učinkovit u uklanjanju mrlja .
5 < p > Kombinirajte jednake dijelove kućanstva amonijaka i vode u spremniku . Navlažite spužvu sa smjesom i obrišite mast koja otupljuje Kuhinjske završiti .

od:http://vrt.98905.com/housekeeping/cleaning-appliances/1016130689.html
autorsko pravo © Dom i vrt Sva prava zadržana.