Home & Garden >> Dom i vrt >> Housekeeping >> aparati za čišćenje >> Content

Kako mogu očistiti Kenmore plin za kuhanje

? < P > Kenmore plinske ploče za štednjak su dizajnirani za praktično čišćenje . Površina je nešto mrlja otporan i većina dijelova može biti uklonjena za namakanje i ribanje . U većini slučajeva ,jednostavna mješavina sapuna i vode neće biti dostatan da se pročišćavati Vašu Kenmore plina ploču za kuhanje . U nekim slučajevima možda ćete morati koristiti nešto jači dizati teške mrlje i prljavština. Pregled, što vam je potrebno
deterdžent za pranje posuđa pregled posuđa sapun ( po izboru) pregled, spužva pregled spuzvicu za ribanje

soda bikarbona pregled Dishpan
Amonijak pregled oprati krpe
Upute
1 < p > Ukloni gumbe i rešetke iz vašeg Kenmore plina štednjakom . Mjesto gumbi i reflektirajuće ploče u dishpan u sapunici za natapanje . Perite plamenika rešetke u perilicu ili ih potopiti u dishpan s ručice .
2 < p > Uronite u pranje krpu u dishpan u sapunici i ocijedite višak vlage . Obrišite dolje cijelu površinu vašeg Kenmore plina štednjakom . Koristite spuzvicu za ribanje s sode bikarbone za uklanjanje tvrd spalio na prljavština i mrlje .

3 < p > Namočite čistu krpu oprati pod mlazom hladne vode . Iscijediti višak vlage . Obrišite ostatke od sapunici i sode bikarbone . Osušite površinu štednjakom s čistom krpom za pranje .
4 < p > Skinite pećnice ručice i reflektirajuće tave od od sapunici te ih isperite pod mlazom hladne vode . Osušite ručice i reflektirajuće tave temeljito pranje krpom i staviti ih natrag na štednjak .
5 < p > kiperi na sapunicu iz dishpan . Isperite dishpan i plamenika rešetke tako da su čisti . Stavite rešetke natrag u dishpan i potopiti ih u otopini 1 kvart vode i 1 kvart amonijaka , ako oni i dalje imaju prljavština . Ostavite ih potopiti oko 20 minuta , a zatim operite ih s laskav krpom i isperite ih čistom vodom .
6 < p > Osušite plamenika rešetke s čistom krpom za pranje i stavite ih natrag na štednjaku . < br >

od:http://vrt.98905.com/housekeeping/cleaning-appliances/1016130690.html
autorsko pravo © Dom i vrt Sva prava zadržana.