Home & Garden >> Dom i vrt >> Housekeeping >> aparati za čišćenje >> Content

Kako očistiti Duet Dryer

< p >Whirlpool Duet kosu je dio niza uštedu energije prednji opterećenja za pranje i za kosu. Bez obzira na to koji tip Whirlpool Duet kosu imate , to će prikupiti ostatke i mrlje i izgraditi dlačice od redovite uporabe . Mrlje mogu prenijeti na svoje rublje , a akumulirana vlakna mogu usporiti vrijeme sušenja ili čak izazvati pregrijavanje . Whirlpool web preporučuje korištenje blage proizvode za čišćenje interijera i eksterijera za kosu . Očistite svoj ​​Whirlpool Duet kosu redovito , i isprazniti zaslon krpom nakon svakog opterećenja za optimalne performanse. Pregled, što vam je potrebno pregled mekanu četkicu
Blaga pranje suđa ili tekući sapun pregled, ručnici pregled < br > Krpe Screenshot nezapaljiv sve namjene čišći
Upute Screenshot 1 < p > Isključite kosu i ukloniti sve stavke iznutra .
2 < p > Skinite zaslon krpom iznutra okvir vrata . Roll dlačice s ekrana .
3 < p > Isperite zaslon krpom s toplom vodom . Očistite ga mekom četkom i dvije ili tri kapi blagog pranje suđa ili tekući sapun .
4 < p > Isperite zaslon krpom temeljito s toplom vodom i otresite višak . Osušite ga s ručnikom i postaviti ga na mjesto u krpu ekrana odjeljka .
5 < p > navlažite krpu sa nezapaljive sve namjene čišći . Obrišite bubanj za kosu kako bi uklonili mrlje i ostatak . Isperite bubanj s čistom , vlažnom krpom .
6 < p > Očistite izvana kosu , upravljačke ploče i vrata krpom i sve namjene čišći .
7 < p > Stavite opterećenje čistih ručnika u kosu i postaviti sušilicu na & quot; Normal & quot ; ciklus da se osuši unutrašnjost .

od:http://vrt.98905.com/housekeeping/cleaning-appliances/1016130693.html
autorsko pravo © Dom i vrt Sva prava zadržana.