Kako očistiti Bar - BQ Grill

Iako postoji ništa što okusom obroka pravo od roštilja , čišćenje nakon toga se ponekad čini kao posao . Čišćenje jenužno zlo koje drži roštilj funkcionira učinkovito i izlaskom na najbolje okusa hrane moguće, a to ne mora biti teško . Imajući nekoliko stvari na umu da bi taj zadatak znatno manje zastrašujuće . Pregled, što vam je potrebno
Brass - četkom
spuzvicu za ribanje
Citrus - based deterdženta
deterdžent za pranje posuđa
Spužve
kuhanje sprej pregled
Upute Screenshot 1

Scrub masnoću i druge ostatke s roštilja u rešetke odmah nakon uklanjanja hrane pomoću krut , mesing - četkom . Lakše je struže rešetke čisti kad su još vruće . Ako ste to svaki put kada koristite roštilj učiniti, to smanjuje na broj puta više za teške uvjete rada za čišćenje mora biti učinjeno .
2

Akogrill dobiva udalji prije očistiti i hladno kada se čisti , isti rezultat može postići pomoću čeličnom vunom , pranje mreža nosača. Budući da nema straha da će biti spaljen , to je lakše koristiti ovu metodu i staviti veći pritisak na rešetke kako bi otpustiti nakupljene ostatke i masnoća .
3

Skinite rešetke za očistiti područje ispod nakonroštilj je super . Ovisno o vrsti roštilj , to može uključivati ​​pražnjenje pepeo i ostatke drvenog ugljena ili jednostavno brišući ostatak iz unutrašnjosti roštilj na plin . Koristite spužvu i citrusa - based deterdžent je smanjiti kroz masti i prljavština . To može potrajati neko ribanje , ovisno o tome kolikomasti je sjedio . -Češće je to učinio ,manje raditi to će biti
4

Dok su rešetke uklonjene za ovu čišćenje , ostavite ih namakanja u sudoper ili pomicanje puna vruće , sapunici . To pomaže ukloniti bilo izgrađeno ostatak koji ribanje sa četkom možda propustili .
5

Dlaka rešetke iunutar roštilja s non-stick cooking sprej je . To čini budućnost čišćenje lakšim sprečavanjem masnoću i ostatak lijepi za površinu roštilja .
6

Očistite vanjski dio roštilj sa spužvom i toplom , sapunici . Držite roštilj pokriven kako bi se spriječilo izvana iz uzimajući dirtied elementima , i pomoći zadržati unutar vodu i hrđu - besplatno .

Moj Dyson Animal Kist je nepojavljivanje

Dyson linija usisavačima su dizajnirani da imaju vrhunsku sposobnost da pokupite ljubimac kosu , ali u nekim slučajevima , možda ćete imati problema s vakuum , što je osobito vrijedi ako imate nekoliko kućnih ljubimaca ili ako nisu usisati za neko vr

Více >