Kako očistiti mineralnih sirovina u perilici

Perilice posuđa očistiti jela , i morate očistiti perilicu posuđa . Ovo može zvučati kao overkill za mnoge kuće , ali to je istina . Perilice posuđa akumulirati plijesni , hrana nakupine , mrlje i mineralnih naslaga . Mineralna depoziti , uzrokovane tvrdom vodom , izgraditi na zidovima , vratima i ormarima vašeg perilica suđa . Čišćenje mineralnih naslaga moguće je sa svakodnevnim kućanskih predmeta ili proizvode kupljene na lokalnoj trgovini . Pregled, što vam je potrebno pregled Orange Tang
Sok od naranče
sok od limuna pregled Bijeli ocat pregled
četkica
Store - kupio čišći pregled, sustav filtracije pregled Screenshot Upute Screenshot 1

Clean mineralnih naslaga čim počnete da ih vide . Na taj način , oni neće izgraditi previše u područjima perilice koje je teško očistiti , kao što su filter i grijanje zavojnice . Također , čišćenje rana može spriječiti mineralnih naslaga od hrđanja perilicu posuđa .
2

Koristite proizvode za domaćinstvo . Trčanje praznu perilicu suđa na normalnom ciklusu uz šalicu ili naranče Tang , sok od naranče , sok od limuna ili octa . Svaka sadrži visoke razine kiseline , koje će raspustiti mineralnih naslaga . Ako je potrebno ponoviti . Vi svibanj također trebaju miješati malo vode s jednom od tih predmeta kućanstva i koristiti četkicu za zube da se pročišćavati daleko tvrdokornih mineralna čuvanje mjesta .
3

Pomoću kupljenih proizvoda. Postoje proizvodi koji su posebno dizajnirani kako bi dobili osloboditi od mineralnih naslaga . Oni se mogu kupiti u većini deterdžent za pranje suđa otoke ili u vašoj lokalnoj trgovini home- poboljšanje . Slijedite upute na etiketi . Obično , ti samo dodati određeni iznos u praznu perilicu suđa i pokrenuti normalan ciklus pranja .
4

Dodavanje sustav filtracije . Da biste spriječili mineralnih naslaga od formiranja u perilicu , možda ćete htjeti razmotriti kupnju i instaliranje sustava za filtriranje . To će filtrirati sve dodatne minerale , kao što su vapno i kalcijem , koji uzrokuju mineralnih naslaga . To može biti skupo , ali ćete imati čišće jela i bolje pitke vode , a vrlo vjerojatno će uštedjeti vaše perilicu posuđa iz potrebe da se zamjenjuje ranije nego što se očekivalo .

Kako očistiti unutrašnjost Kenmore Elite HE3 kosu

Kenmore Elite HE3 jesuper kapacitet električne kosu da se suši rublje brzo i učinkovito . Iako ste probati svoje najbolje da provjerite džepove i zadržati neželjene stavke iz sušilice , ponekad stvari provuku koje mogu ostaviti nered unutar kosu . Bi

Více >