Home & Garden >> Dom i vrt >> Housekeeping >> aparati za čišćenje >> Content

Kako biste dobili mazati otiske nehrđajućeg čelika Hladnjaci

< p > Dok nehrđajućeg čelika aparati daju vašoj kuhinji oštar i moderan izgled , oni nikada ostati čist dugo . Reflektirajuće površine od plemenitog čelika pokazuje sve nedostatke , kao što su mrlje i otiske prstiju . To je gotovo nemoguće spriječiti mrlje pojavljuju na površini čelika , ali možete ih ukloniti s uobičajenim proizvodima za kućanstvo zadržati površinu sjajan i atraktivan . Čišćenje inox hladnjak redovito će osigurati dauređaj izgleda njegov najbolji dugi niz godina . Pregled, što vam je potrebno pregled Blaga tekući deterdžent za pranje posuđa pregled zdjelu
washcloths
Bijeli ocat pregled u spreju boca
ručnici pregled, povrće , beba ili maslinovo ulje
Club soda pregled, papirnate ručnike
sok od limuna
Upute Screenshot 1 < p > tretirati mrlje s 1 žlica blagog tekućeg deterdžent za pranje posuđa u kombinaciji s 1 litru tople vode u zdjelu . Navlažiti ručnik u sapunici i obrišite mrlje u smjeru zrna . Isperite površinu s toplom vodom i osušite ga mekom ručnik .
2 < p > Ulijte bijeli ocat u sprej bocu i magla hladnjak . Obrišite ocat na nehrđajućeg čelika s mekom i vlažnom ručnik u smjeru zrna . Bijeli ocat ne treba isprati . Osušite površine s mekanim ručnikom ili ručnik nakon što uklonite otiske prstiju .
3 < p > Uklonite teške mrlje koje sja od nehrđajućeg čelika s maslinovim , povrća ili baby ulja . Nanesite 1 žličicu ulja na mekanu ručnik i obrišite ga po površini u smjeru zrna . Nanesite ulje na ručnik po potrebi dok ne pokrivaju cijelu površinu .
4 < p > Očistite površinu od nehrđajućeg čelika hladnjak s club soda ukloniti tragove i mrlje . Navlažite papirnate ručnike ili ručnik s soda i obrišite ga preko pogođenim područjima . Isperite klub soda izvan hladnjaka i osušite površinu mekom ručnik odmah kako bi se spriječilo vodeni žig od formiranja.
5 < p > Nanesite čisti limunov sok u ručnik i obrišite ga po površini . Obrišite sok od limuna preko mrlja , a zatim isperite područje s toplom vodom . Osušite hladnjak s mekanim ručnikom .

od:http://vrt.98905.com/housekeeping/cleaning-appliances/1016130697.html
autorsko pravo © Dom i vrt Sva prava zadržana.