Kako biste dobili mazati otiske nehrđajućeg čelika Hladnjaci

Dok nehrđajućeg čelika aparati daju vašoj kuhinji oštar i moderan izgled , oni nikada ostati čist dugo . Reflektirajuće površine od plemenitog čelika pokazuje sve nedostatke , kao što su mrlje i otiske prstiju . To je gotovo nemoguće spriječiti mrlje pojavljuju na površini čelika , ali možete ih ukloniti s uobičajenim proizvodima za kućanstvo zadržati površinu sjajan i atraktivan . Čišćenje inox hladnjak redovito će osigurati dauređaj izgleda njegov najbolji dugi niz godina . Pregled, što vam je potrebno pregled Blaga tekući deterdžent za pranje posuđa pregled zdjelu
washcloths
Bijeli ocat pregled u spreju boca
ručnici pregled, povrće , beba ili maslinovo ulje
Club soda pregled, papirnate ručnike
sok od limuna
Upute Screenshot 1

tretirati mrlje s 1 žlica blagog tekućeg deterdžent za pranje posuđa u kombinaciji s 1 litru tople vode u zdjelu . Navlažiti ručnik u sapunici i obrišite mrlje u smjeru zrna . Isperite površinu s toplom vodom i osušite ga mekom ručnik .
2

Ulijte bijeli ocat u sprej bocu i magla hladnjak . Obrišite ocat na nehrđajućeg čelika s mekom i vlažnom ručnik u smjeru zrna . Bijeli ocat ne treba isprati . Osušite površine s mekanim ručnikom ili ručnik nakon što uklonite otiske prstiju .
3

Uklonite teške mrlje koje sja od nehrđajućeg čelika s maslinovim , povrća ili baby ulja . Nanesite 1 žličicu ulja na mekanu ručnik i obrišite ga po površini u smjeru zrna . Nanesite ulje na ručnik po potrebi dok ne pokrivaju cijelu površinu .
4

Očistite površinu od nehrđajućeg čelika hladnjak s club soda ukloniti tragove i mrlje . Navlažite papirnate ručnike ili ručnik s soda i obrišite ga preko pogođenim područjima . Isperite klub soda izvan hladnjaka i osušite površinu mekom ručnik odmah kako bi se spriječilo vodeni žig od formiranja.
5

Nanesite čisti limunov sok u ručnik i obrišite ga po površini . Obrišite sok od limuna preko mrlja , a zatim isperite područje s toplom vodom . Osušite hladnjak s mekanim ručnikom .

Kako očistiti Duet Dryer

Whirlpool Duet kosu je dio niza uštedu energije prednji opterećenja za pranje i za kosu. Bez obzira na to koji tip Whirlpool Duet kosu imate , to će prikupiti ostatke i mrlje i izgraditi dlačice od redovite uporabe . Mrlje mogu prenijeti na svoje rub

Více >