Home & Garden >> Dom i vrt >> Housekeeping >> aparati za čišćenje >> Content

Kako očistiti rešetke na Viking plin za kuhanje

< p > Vaš Viking plin za kuhanje čini kuhanje jednostavno, a jedna značajna razlika Viking Površine za kuhanje je da su plamenici zapečaćena tako izljevi ne mogu dobiti u kutiju plamenika . To ne znači da su rešetke neće zaprljati , ipak. Hrana i prolije tekućina koje se akumuliraju na rešetke može ometati proces kuhanja . Operite rešetke često kako bi se izbjeglo nakupljanje i učiniti počistiti lako. Pregled, što vam je potrebno
spužva pregled krpe
deterdžent za pranje posuđa
izbjeljivač bez meku ribanje čišćenje
brusni ribanje Pad
Peć čišći
Novine
Gumene rukavice
Upute
1 < p > Neka kuhanje rešetke potpuno ohladi prije čišćenja .
2 < p > Obrišite niz rešetke nakon svake uporabe s vlažnom spužvom ukloniti svjetlo tlo . Osušite ih temeljito mekom krpom .
3 < p > Piling rešetke s krpom i toplom , sapunici , ako oni zahtijevaju intenzivniji čišćenje . Dobro isprati s krpom i čistom vodom , i dobro osuši.
4 < p > Skinite tvrdokornih mrlja i izlijevanje iz rešetke trljanje s bjelilo bez mekih ribanje čišćenje i ispiranje abrazivnim jastučić . Dobro isprati čistom vodom i dobro osušite .
5 < p > Ako su rešetke su jako zaprljani i dalje ne dolaze čisti , stavi ih vani na novine i temeljito ih sprej s čišćenje pećnica . Neka ih postaviti za jedan do dva sata , a zatim isperite vodom . Operite rešetke i toplom sapunicom , kako bi uklonili ostatke , a zatim isperite i osušite ih dobro .

od:http://vrt.98905.com/housekeeping/cleaning-appliances/1016130702.html
autorsko pravo © Dom i vrt Sva prava zadržana.