Home & Garden >> Dom i vrt >> Housekeeping >> aparati za čišćenje >> Content

Kako očistiti Watchu

< p > Nošenje sat dan - u dan -out , može rezultirati prljavštine , znoja i krema za sunčanje koje se skupljaju na dnu i na remen ili narukvica . Ako nije ispraznio ,odvratno crna gunk koji se nakuplja na sat počet će ostaviti tragove na vašem zapešću . Pregled, što vam je potrebno
alkohol
Soft - vlaknima četkicu
lint -free platno pregled Screenshot bijelog octa
sode bikarbone
Upute Screenshot 1 < p > Skinite narukvicu , ako možete . Ako ne možete ukloniti narukvicu , pazite da ne dobijete sat sama mokri dok ste čišćenje narukvicu , čak i ako je vodootporan .
2 < p > Potopite narukvicu u vodu i jelo sapun ili trljanje alkohol za nekoliko minuta do nekoliko sati . Duže potopiti narukvicu ,više prljavštine će se opustiti , što ribanje lakše.
3 < p > Koristite mekanu četkicu - vlaknima se pročišćavati između veza narukvicu i na iznutra i izvana .
4 < p > Osušite narukvicu s krpom kako bi se izbjeglo dobivanje vlakana zaglavili između linkove . Vratite narukvicu na svoj sat , a zatim upotrijebite malo namočenom krpom obrišite sama sat .
5 < p > očistiti kožne trake s mješavinom bijelog octa i vode i četkicom za zube . Neka trake potpuno osuši prije nego što opet nosi sat . Možete ići više od čišćenja ako obrišite trake svake noći nakon uklanjanja svoj ​​sat .

od:http://vrt.98905.com/housekeeping/cleaning-appliances/1016130703.html
autorsko pravo © Dom i vrt Sva prava zadržana.