Home & Garden >> Dom i vrt >> Housekeeping >> aparati za čišćenje >> Content

Kako dobiti izgorio Stuff Off dno pećnice

< p > Čak inajiskusniji kuhara može završiti s nabujali posudu u pećnici , auslijedila nered je često ružno i teško očistiti . Oštre kemikalije imaju svoje mjesto kada je riječ o održavanjudom čist, ali u pećnici , gdje se priprema hrana , to je najbolje staviti na metode koje ne zahtijevaju oštre komercijalne čišćenje . Stavke koje ste možda već imaju oko kuće može vam dati čistu pećnicu koju tražite , bez ulaganja u bilo posebnih čišćenje . Pregled, što vam je potrebno
Metal lopaticom pregled sprej bocu
pečenje soda pregled Bijeli ocat pregled Screenshot Clean krpe pregled limuna
tepsiju

Upute
1 < p > Koristite jaku metalnu lopaticu za struže većinu izgorjelo prljavština , masti i prolije hranu s dna pećnice . Kada se koristi kao boje strugala ,lopaticom trebao biti u stanju ukloniti većinu velikih komade i izlijevanje bez primjene bilo čišći .
2 < p > Skinite velike komade spalio na hranu s krpom i odlagati koliko je god moguće .
3 < p > Pospite obilnu količinu sode bikarbone na dnu peći u potpunosti pokrije spalio područja koja ostaju . Ispunite sprej bocu s vodom , i sprej sode bikarbone da se temeljito mokro . Ostavite mokru sode bikarbone u pećnici nekoliko sati ili preko noći .
4 < p > opet Koristite metalnu lopaticu za struže raskliman prljavština i spalio ostatke iz pećnice . To bi trebalo ukloniti većinu prljavštine . Koristite korištenje čiste vlažne krpe za brisanje gore mješavinu spaljene hrane , sode bikarbone i vode .
5 < p > koliko je potrebno ponoviti . Za peći koje nisu očišćene na vrijeme ili su imali nekoliko velikih izlijevanja , možda će biti potrebno ponoviti postupak nekoliko puta .
6 < p > Pokrijte dno posudu za pečenje s vodom . Iscijedite 2 limuna u posudu , a zatim narezati na pilinga i mjesto u jelo kao dobro. Pecite barem pola sata na 250 stupnjeva, F. To će vam pomoći u borbi protiv neugodnih mirisa spalio koje su ostale iz procesa čišćenja .

od:http://vrt.98905.com/housekeeping/cleaning-appliances/1016130704.html
autorsko pravo © Dom i vrt Sva prava zadržana.