Home & Garden >> Dom i vrt >> Housekeeping >> aparati za čišćenje >> Content

Kako očistiti spaljenog šećera Off Štednjak

< p > Kadrecept ide naopako , a posebno onaj koji uključuje vruće ili rastopljeni šećer , možete naći s nered na vašim rukama i na vašem štednjaku . Zapečeni šećer može biti posebno jak kad ga se montira na tvrdoj podlozi poput peći . Međutim , ne morate biti zaglavi s ljepljive nered zauvijek . Pomoću nekoliko jednostavnih koraka kako bi istjerati pečena na nered , i vratiti svoju kuhinju na red i čistoću . Pregled, što vam je potrebno pregled spužva
papirnate ručnike pregled deterdžent za pranje suđa
najlon ribanje spužva pregled jelo krpa
Upute Screenshot 1 < p > Natopite žrtvu šećer stavljanjem mokrom spužvom ili papirnati ručnik na mrlju . Pobrinite se da to nije tako vlažan da voda teče na druge dijelove peći , ali je dovoljno mokro da bi vodu za natapanje mrlju i otopiti ga za jednostavno uklanjanje .
2 < p > Uključite pećnicu na 400 stupnjeva celzijusa 10 minuta . To će omogućiti toplinu iz pećnice lagano zagrijati ploču za kuhanje i dodatno popustitispaljena na šećer dok se upija .
3 < p > Stavite pad dime veličine jake deterdžent za pranje suđa na najlon ribanje spužva . Izribati mrlju s znatnu količinu fizički napor . Mrlja će podići lako s vašeg štednjaka .
4 < p > Koristite čistu , vlažnu krpu za brisanje posuđa niz štednjak površinu i ukloniti sve tragove sapuna . Ponavljajte postupak sve dok vaš štednjak je čista i bez sapuna i mrlje .
5 < p > Skinite obojenih plamenika i posudicom , i uroniti ih u sudoper pun tople vode , otopini neutralnog sredstva . Dopustite im da upije pola sata prije nego što ih ribanje s najlon spužvom do čista . Osušite plamenika i posudicom temeljito prije nego što ih stavite natrag na štednjak .

od:http://vrt.98905.com/housekeeping/cleaning-appliances/1016130706.html
autorsko pravo © Dom i vrt Sva prava zadržana.